Hammerstein Juditot bízza meg az Országos Széchényi Könyvtár főigazgatói feladatainak ellátásával Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere augusztus 23-i hatállyal – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának sajtó- és kommunikációs főosztálya csütörtökön.

A kultúrkampf folytatódik: Orbán vizalmasa vezeti a Széchenyi Könyvtárat

Az Országos Széchényi Könyvtár főigazgatói posztjára a pályázók meghallgatása a jogszabályban előírtak szerint megtörtént.

A közlemény szerint a csütörtök délutáni állománygyűlésen Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár tájékoztatta az Országos Széchényi Könyvtár munkatársait.

Hammerstein Judit 2011 és 2014 között a kultúráért felelős tárca helyettes államtitkára, majd 2014 és 2018 között a Balassi Intézet főigazgatója volt. 1998 és 2002 között a miniszterelnök sajtófőnöke volt, a következő kormányzati ciklusban pedig a Magyar Országgyűlés Hivatalában a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselőcsoportjának sajtófőnöki feladatait látta el. Eközben a Polgári Magyarországért Alapítvány külügyi igazgatói tisztségét is betöltötte.

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Lassan minden bástya elesik mindenütt a fullajtárjai ülnek majd !!!
A spinének van egyáltalán fogalma mit jelent ennek a könyvtárnak a vezetése NEM HISZEM !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Pegero: Hát persze a vízimalom... A Váli völgybe, 4,8 milliárdért épülhetett amikor a felső Tisza vidék a tizenkettedik volt a támogatások összegszerű rangsorában. Ott csak egyméteres volt a víz a településeken, a Váli völgyben mekkora volt az árvíz?
justhpeter
Rosszindulatúak vagytok ! Nektek nem elég, ha O1G belehelyezte a bizalmát ?
kereső
@RonaGyuri: majd megköszöni óriásplakáton a kormánynak/orbánnak. Az ügy el van rendezve.
nezelodo
@Pegero: Köszi az önarcképedet, ilyennek képzeltelek. A saját reklámod ellenére a 4.8 milliárd igaz. A parlamentben is téma volt az első királyság alatt. A Váli völgy vizrendezésével az Orbánné 1000 ha körüli földjeinek, amit a Bognár nevű ág igazgató és stróman hozott össze, duplájára növelték az értékét, sőt a beruházáshoz a területet is tőle vette az állam. Mert "mi ezt is megtehetjük".
nezelodo
@Pegero: Megesik, hogy utalásokkal a kollégák más témára terelik a polémiát. Persze nem tartozik a témához, de ti is leütitek, ha ilyen alacsonyan és lassan száll a labda. Ráadásul az nem csak szemét húzás volt de sima tolvajlás is, a bajbajutottak meglopása és ráadásul aljas módon a képükbe röhögött a dakota. Persze ezen nem csodálkozom, a "keresztény" Orbán és a rablóbandája csak önmagát mutatja be, a bajbajutottak felé még csak együttérzést sem mutat. Na majd a következő választás előtt szórja a konfettit és fényezi magát. Már elkezdődött...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.