A Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Demeter Mártát, az LMP országgyűlési képviselőjét hivatali visszaélés miatt; a képviselő nem tett vallomást, és panasszal élt a gyanúsítás ellen – közölte az ügyészség pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint Demeter Márta 2018 szeptemberében országgyűlési képviselőként a Magyar Honvédség működésével kapcsolatos adatokról szerzett tudomást, majd azokat közösségi oldalán közzétette.

A bejegyzésben azt írta, hogy a Magyar Honvédség a miniszterelnök közvetlen hozzátartozóját törvénysértő módon szállította.

Az ügyészség szerint amellett, hogy ez a közlés valótlan volt, Demeter Márta, törvényi kötelezettségét megszegve, közérdekből nem nyilvános adatokat adott ki.

Az országgyűlési képviselő mentelmi jogát – Polt Péter legfőbb ügyész indítványára – az Országgyűlés a július 12-én függesztette fel.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Miért nem az ítélettel kezdték azt az átlátszó koncepciót ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@lusta: Tudod amit ,,szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek,, !!!
Végül is ezzel az elbaltázott nyilatkozattal tudomására hozták a világnak, ott szolgált egy Orbán nevű szds. de ez nem hadi titok csak a lány személye ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ezen már röhögni se lehet szörnyen kínos, hogy ilyen barmok vezetik az országot !!!
desir62
Az volt s baj, hogy a repcsiből nem tudta kidobni a szaros pelust.
desir62
Az volt s baj, hogy a repcsiből nem tudta kidobni a szaros pelust.
Klubtag
És mindezt a szarhegyet, amit ez a kormányzás az évek alatt összelapátolt - rendjénvalónak, erkölcsösnek, keresztényinek tart cca 2,8 millió felnőtt(?!?!) ember és erre hajlandó volt szavazni is immáron negyedik alkalommal.
Csak az a kéjes élvezetük kiváltója, hogy végre meg lehet támadni egy ellenzéki politikust, aki tudja, hogy mi után kell érdeklődni a maffiózó állam működtetőinél és nem először teszi fel kényelmetlen kérdéseit. Választ persze csak ótvaros hazugságok formájában kap a társadalom, ha egyáltalán...
No ezért aztán érdemes toporzékolva hisztizni a világ előtt, hogy ennek a népnek kijár a tisztelet...röhejes, ha nem volna tragikus és szánalmas.
kereső
Érdeklődöm tisztelettel a microsoft ügyben ki/meghallgatták már az orfk, nav, és a tiborcz cég illetékes/érintettjeit? Valamint a költségvetési csalással és egyéb gazdasági bűncsellekményekkel kapcsolatban simonka fidesses országgyűlési képviselőt? Mi van bánki erik erdélyi csalásaival? Mengyi roland, homolya róbert most éppen máv vezér gazdasági búncsellekményeivel? Mi van Magyarország vagyongazdálkodásáért felelős???miniszterasszonyának lékásában működött cégtemetővel? -hány száz millió adót csaltak-és baxtak befizetni? Mi van az orosz bankkal- aminek idetelepitése valódi!! nemzetbiztonsági kockázat, mi van rogánbűnözőantal kötvényeseinek át nem világitásával, mi van a nemzetközi dzsúdó szövetség /putyin/ magyarországi betelepitésével? Tovább is van, mondjam még???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.