A rendőrség friss tájékoztatást adott ki a budai családirtás ügyében. Kiderült: az apa megölte élettársnőjét és közös, 4 esztendős gyermeküket, majd végzett magával is.

Családapa gyilkolt a Rózsadombon: megölte saját, 4 éves gyermekét, annak édesanyját, majd magával is végzett

Bűnügyi technikusok helyszínelnek 2019. augusztus 23-án egy társasháznál a II. kerületi Zöldlomb utcában, ahol három holttestet találtak. A gyanú szerint egy férfi ölte meg élettársát és négyéves gyereküket, majd öngyilkos lett. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A gyanú szerint az apa ölte meg élettársát és négyéves gyereküket, majd öngyilkos lett a II. kerületi Zöldlomb utcában, ahol péntek délben három holttestet találtak – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu honlapon.

Azt írták:

a budai társasház második emeleti lakásában a 35 éves S. Levente megölte 31 éves élettársát, és négyéves közös gyereküket; a férfi ezután öngyilkos lett.

A lakás tulajdonosa pénteken 11 óra 55 perckor hívta a rendőrséget, mert nem tudta elérni telefonon a családot. Amikor a II. kerületi járőrök a helyszínre értek, a lakásban találták meg a férfi, a nő és a gyermek holttestét – közölte a rendőrség.

A BRFK emberölés gyanúja miatt indított eljárást.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Forrás: Blikk, MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@maci0427: Azt hiszem félreértettél. Én aztán nem élek vissza a migránsokkal. Arra utaltam, hogy itt is hányan írják, hogy a migránsok (mind) késelnek erőszakolnak. Nálunk lassan minden napra jut egy egy gyilkosság migránsok nélkül is.
Sajnos ilyen elmebetegek mindig voltak, csak most azonnal az arcunkba tolják a híreket. Emlékszem a '60 -as évek vége felé a szomszéd házban a férj megölte a 2 gyerekét meg a feleségét és magát is. Be sem mondták. Mondjuk jobb is.
Ebben a gyilkosságban az is szomorú hogy telefonáltak a szomszédok a rendőrségre a veszekedés miatt tán előző nap de nem történt intézkedés. Mikor fognak a súlyának megfelelően foglalkozni a családon belüli erőszakkal?
Ja és milyen liberális eszméről beszélsz már bocsika! Ki van hatalmon több mint 9 éve?? Törvényt is tudnak változtatni semmi perc alatt...akkor??? Miért is nem kéred a szar törvényeket számon a hatalmon akinek a feje orbán. Nem is értelek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@maci0427: Hát mindenki nem...én tudom magamról, hogy soha...:)
maci0427
@Horizont: Ezért nem mondjuk , hogy SOHA ! De ha valaki öngyilkos lesz valami vagy valaki miatt az is xar dolog, de mégis úgy érzte, hogy meg kell tenni , csak ez az egy út van számára , előtte ő sem tudta volna elképzeni, hogy képes megtenni !
Horizont
@maci0427: Ez igaz! Na de az is érdekes, hogy egyik ember megjárja a pokol bugyrait és eszébe nem jut eldobni az életét a másik pedig egy kisebb léptékűnél is megteszi ezt a lépést. Egy része figyelem felhívásból a másik része ténylegesen meg akar halni. Én hiszek abban, hogy mindenkiben genetikailag vannak dolgok kódolva... hát igen ez az alap jellemünk. Amin vagy javítunk vagy rontunk az évtizedek során.
Az aki megtudja a saját gyerekét ölni az nekünk egészséges gondolkozásúaknak felfoghatatlan. Biztos létezik a "bekattanás" . Na szóval brutálisan iszonyatos ez az egész. És mélységesen szomorú.
maci0427
@Horizont: Akik voltak már öngyilkosok vagy foglakoztatta őket a gondolata , na és akiknek volt már olyan gondolatuk , hogy " megölném, lelőném, felakasztanám " mert , akár ő maga vagy egy enyhe bírósági ítélet után írja mondja , hogy én felakasztanám kivégezném stb. azok többsége is normális ember és nem mindegyik genetikailag beteg ! Én sem vagyok az ! Mondjuk eléggé elkeseredettnek és bossúszomjasnak és idegileg kikészültnek kell lenni ahhoz , hogy akár egy nő vagy férfi megöljön egy kisgyereket ! De mit szólsz ahhoz amikor többségében a férfiak nem bírnak elviselni egy csalódást , szakítást és megölik azt a férfit aki az új párja , szerelme a nőnek , vagy mindkettőjüket ! ? Vagy egy nő azért gyilkolja meg a párját mert már szenvedett és verték , megalázták és retteget ?! Ez azért érthető női szemmel ! ? A kis gyerek Szita Bencét is azért gyikolták meg mert a kisfiú apjának a nő szeretője féltékeny volt az apa fiú kapcsolatra és felbérelt két férfit , hogy ölje meg szegény kisfiút ! Szóval vannak gondok, ezért is mondom és írom azt, hogy "Soha nem mond, hogy soha ! " Teljesen egészséges embereknek is elborúlhat az agya sajnos !
Horizont
@maci0427: Azért magunkat csak ismerjük nem? Volt 65 évem. Én tudom magamról, hogy nem tudnék úgy elborulni, hogy öljek. Se állatot se embert.
ila51
én mindig is mondom , hogy csak az ideg nem gyógyítható

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok