Ha valaki nem postai csekken szokta befizetni a számláját, kénytelen lesz bemenni a szolgáltatóhoz. Figyelem, a postás csak egyszer csenget.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Megoldás fütyisz módra aki a postán fizeti az vagy bukik valamennyit, vagy készpénzzel kiegészíti, aki meg bankszámláról az állhat sorban a ügyfél szolgálaton MIT MONDJAK HA NEM ÍGY CSINÁLJÁK NEM IS LENNÉNEK FÜTYISZEK !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Nessy: Legyél erős nyernek mint rendesen a PC. hálózat már a kezükben van onnantól egyenesben van a dolog !!!
Nessy
@papa.49: Tudom! De azért a saját lelkiismeretem megnyugtatására eltotyogok szavazni.
Nessy
Nem irigylem az ügyfél szolgálatokat. Ezt nagyon pancser módon találták ki! Hiába, az ördög a részletekbe lakozik, és nem volt idő az ötlet kidolgozására és értelmes megoldására! Bárki adta ezt a rövid határidőt, fogalma nem volt a napi életről. Hogy sokkal több a nagyobb városokban, településeken a számlás nyugdíjas, mint a csekkes. lehet, hogy jót akart, de sok embernek okoz komoly gondot!
papa.49
@Nessy: Szavazni mi is elmegyünk, persze tisztába vagyok azzal is, hogy teljesen felesleges mennünk, de ha nem megyünk NINCS JOGUNK UTÁNA KRITIZÁLNI !!!
Nessy
@papa.49: Erről van szó. Imádom, amikor itt, ott hallgatom a nyafogást , meg a kritizálást, de tudom, hogy az illető híthű fidesz szavazó. Aztán, ha közlöd, hogy hiszen erre szavazott, akkor jön az emúttnyócév, meg Gyurcsány, meg migráncs. Érdekes mód nem veszik észre, hogy az emútnyócév bizony már a fideszé volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.