Ha valaki nem postai csekken szokta befizetni a számláját, kénytelen lesz bemenni a szolgáltatóhoz. Figyelem, a postás csak egyszer csenget.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Megoldás fütyisz módra aki a postán fizeti az vagy bukik valamennyit, vagy készpénzzel kiegészíti, aki meg bankszámláról az állhat sorban a ügyfél szolgálaton MIT MONDJAK HA NEM ÍGY CSINÁLJÁK NEM IS LENNÉNEK FÜTYISZEK !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Megoldás fütyisz módra aki a postán fizeti az vagy bukik valamennyit, vagy készpénzzel kiegészíti, aki meg bankszámláról az állhat sorban a ügyfél szolgálaton MIT MONDJAK HA NEM ÍGY CSINÁLJÁK NEM IS LENNÉNEK FÜTYISZEK !!!
Commenter
@papa.49: majd az lesz mint a kormányablakoknál. Összeomlik az ügyintézés, sorszámmal vagy sorszám nélkül. Ad, de elvesz, időt is, pénzt is. A bözsiutalványokban is ott volt a megkötés hogy csak élelmiszerre használhatók fel.
papa.49
@Commenter: Nem az a cél, hogy a nyugdíjas jól járjon, csak az önkoris választások miatt van ez is, meg a közmunkásoknak adott 54 ezer Ft. is Mint írta a hvg. ha nem vagy otthon fújhatod az utalványodat, mert nem kézbesítik még egyszer, se a postán nem marad 5 napig mint egy ajánlott levél, hanem kérelmezd újra a kincstártól !!!
Ez az idős emberek teljes megalázása, honnan fogod tudni mikor jön a postás, SEHONNAN !!!
desir62
@papa.49: @Commenter: Ad a rühes, bolhás, közben meg el vesz, de ezt a birkák nem értik.
papa.49
@desir62: De nem csak elvesz, meg is aláz mert abban az időben mikor várod az adományt ülhetsz otthon, és lesheted a postást !!!
Commenter
@papa.49: ezért aztán nem is fognak sokan otthon ülni, sok nyugdíjas dolgozik is, de kit érdekel ez? Annyira pedagógus és óvodapedagógus hiány van sok helyen hogy szeptemberben nyugdíjasok töltik be ezeket a helyeket, mert a fiatalok vagy nem tudnak megegyezni a bérekről és a juttatásokkal a pályáztatóval (az önkormányzattal) vagy magánintézményekben dolgoznak, annyiért havonta amennyit az állami intézményben dolgozó kolléga több hónap alatt (sem) keres meg.
Nessy
Most ezt nem értem. Ha nem volt itthon az ember, a postán átvehette a böskét is. Külön ablakot nyitottak erre a célra. Most nem így fog működni? Írjak kérelmet, menjek a postára adjam fel pár száz forintért, aztán szobafogság? Utána álljak a sorba egy félnapot egyik, vagy másik szolgáltatónál. Aki meg nehezen közlekedik, annak annyi.
Tényleg adnak, is meg nem is.
papa.49
@Commenter: Hát én se fogok a fenekemen ücsörögni az biztos mert a szeptember az őszi karbantartás hónapja, és nekem azt a 12 céget végig kell járnom, és van olyan is ahová nem csak egy nap kell hanem 2, vagy 3 !!!
Nessy
@papa.49: Nekem meg egy nap a szemészet, amit nem hagyhatok ki, mert meg van az időpont az injekcióra a Jánosba. Egy délelőtt a reuma, amit júniusban kaptam. Választhatok, hogy esetleg 9000 forint utalvány, vagy 15 - 20 ezer a magán rendelés.
A szemészet is több hetet csúszna,amit nem engedhetek mag magamnak. Reménykedek hogy nem ebben a két napban jön a póstás.

Nem tudja valaki, hogy síma meghatalmazás is elég, vagy van formanyomtatvány a szomszéd részére?
papa.49
@Nessy: Ezt még nem álmodták meg a ménkű nagy eszükkel ))))))))))))))))))))))
Nessy
@papa.49: Ennyi mérgelődés után aki rájuk szavaz. megérdemli!
papa.49
@Nessy: Legyél erős nyernek mint rendesen a PC. hálózat már a kezükben van onnantól egyenesben van a dolog !!!
Nessy
@papa.49: Tudom! De azért a saját lelkiismeretem megnyugtatására eltotyogok szavazni.
Nessy
Nem irigylem az ügyfél szolgálatokat. Ezt nagyon pancser módon találták ki! Hiába, az ördög a részletekbe lakozik, és nem volt idő az ötlet kidolgozására és értelmes megoldására! Bárki adta ezt a rövid határidőt, fogalma nem volt a napi életről. Hogy sokkal több a nagyobb városokban, településeken a számlás nyugdíjas, mint a csekkes. lehet, hogy jót akart, de sok embernek okoz komoly gondot!
papa.49
@Nessy: Szavazni mi is elmegyünk, persze tisztába vagyok azzal is, hogy teljesen felesleges mennünk, de ha nem megyünk NINCS JOGUNK UTÁNA KRITIZÁLNI !!!
Nessy
@papa.49: Erről van szó. Imádom, amikor itt, ott hallgatom a nyafogást , meg a kritizálást, de tudom, hogy az illető híthű fidesz szavazó. Aztán, ha közlöd, hogy hiszen erre szavazott, akkor jön az emúttnyócév, meg Gyurcsány, meg migráncs. Érdekes mód nem veszik észre, hogy az emútnyócév bizony már a fideszé volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok