A kormány pénteki közleményében minden benne van, amit tudni kell a rezsiutalványról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
"A rezsiutalványokat földgáz- és villamosenergia szolgáltatás kifizetéséhez lehet felhasználni;"
És ki az a naív, aki azt hiszi, hogy ez a nyugdíjasok érdekében történik,
Panaszkodnak a Népnemzethy Közüzemi Kínlódók, hogy sok a kintlevőség, mert a magas infláció miatt (amit természetesen nem követ a nyugdíjemelés) a nyugdíjasok nem tudják kifizetni - hát ezen a nyakatekert módon próbál forrásokat átcsoportosítani a kormány, hogy ne szálljanak rájuk, hogy pumpálják a közpénzt az értelmetlenül "államosított" szolgáltatókba...még az aljasságukból is erényt akarnak kovácsolni...
A másik cél persze a szavazatvásárlás, de mint ahogy @csak úgy - is helyesen megfogalmazta: "Qurva nagy problémák lehetnek abban az országban, ahol már 9000ft ,-nem egészen 30 euróért szavazatokat lehet 4 évre venni!..."
RonaGyuri
a dolognak külön pikantériát ad, hogy a - miközben azon rinyálunk, hogy túl nagy a készpénzforgalom - a banki fizetéseket lényegében kizárták belőle!!! A csoportos ab ovo nem szerepel, míg a kártyás fizetés esetében a megosztás nem lehetséges!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Butaság, felkészületlenség, vagy valami mocskosság is van mögötte

Túl azon, hogy egyértelmű szavazatvásárlás, amit a törvény taxatíve tilt

Mint tudjuk az önkormányzati választások sem maradnak ártunk és qurmányunk ajándéka nélkül. S most megjelent a nyugdíjasoknak szóló rezsiutalványokról szóló kormányrendelet.
„A rezsiutalványok értéke egyszeri 9 ezer forint, amit három darab 3 ezer forintos címletben kapnak meg a jogosultak. A rezsiutalványokat a Posta kézbesíti szeptember 30-ig és azokat 2020. március 31-ig lehet felhasználni.”
Már az sem piskóta, hogy ha nem vagy éppen otthon, akkor járhatsz utána egy folyamodványban a MÁK-nál.
Azonban a felhasználás ennél is furmányosabb, hogy „postai csekk befizetéséhez vagy közvetlenül a szolgáltató ügyfélszolgálatán lehet átadni. ”, tehát az un. csoportos beszedési megbízásnál nem!
S ami még külön gyönyörű: „A befizetésnél az utalványokon szereplő összeget kiegészíteni csak készpénzzel lehet, bankkártyával nem.”! =))
Klubtag
"Egyszerre több utalvány is felhasználható több csekk befizetéséhez."
Tehát háromnál több is???
Ugyanis - mivel a szolgáltatónál egy néven szerepel a mérőhelyünk - kíváncsi vagyok, hogy pl. a gézszámlához (ez a legnagyobb összegű) kettőnk utalványát (férj és feleség) - összesen hat db-ot - fel lehet-e használni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.