Közvélemény-kutatást intézett a ténylegesen vonulós beosztást betöltő hivatásos tűzoltókhoz a szakszervezet.

Megkérdezték a tűzoltókat, hogy otthagynák-e az állásukat – döbbenetes eredmény született
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Az Index vette észre a közleményt, amelyből kiderül, 

a tűzoltók 73,9 %-ának, azaz közel háromnegyedének már megfordult a fejében, hogy elhagyja a hivatást.

A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete szerint a kérdésre, hogy mi tartaná vissza őket leginkább,

a legtöbben a magasabb bért választották a lehetőségek közül, majdnem annyian a szolgálati nyugdíj visszaállítását, de sokan választották a a tűzoltóság katasztrófavédelemtől való függetlenítését is.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Elinflálták az illetményüket, semmire se elég, csak azért, hogy a maffia család csillió eurjóval gazdagodjon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zotyoxy
@Csizmás Kond: Próbáltad már ezeket a szakmákat ? Ha nem akkor miért szólsz bele.
emerencia
@papa.49: A katasztrófavédők szó szerint védik a katasztrófát! A városban egy toronyház előtt évekkel ezelőtt kéretlenül díszlépcsőt építettek mely fordítva működik, ha esik az eső. (Gyűjti az esővizet az építése óta de ez azóta cseppet sem zavarja az illetékeseket.) A ház főbejáratához ezen díszlépcsőn lehet eljutni (költözés, mentő, tűzoltó,stb.) Az önkormányzati tulajdonban lévő városüzemeltető cég költségvetési csalás miatt elítélt osztályvezetőjének ez nem tetszett, ezért úgy határozott, hogy oszlopokkal zárja el az útvonalat. A tulajdonosok segítséget kértek a katasztrófavédőktől mert jogosan félnek, hogy egy tűz esetén csak késedelmesen tudják majd a tűzoltók megkezdeni az oltást. Mi volt a katasztrófavédő főilletékes válasza? Megállapította, hogy minden rendben és még írásba is adta. Azt pedig már csak pletykából hallani, hogy amikor kiment a mentő egy sürgős esethez, a mentősök ki voltak bukva. (Állítólag elkapta őket a spontán káromkodás.)
papa.49
@emerencia: Már az elnevezés is ,,agyament,, a katasztrófát nem VÉDENI KELL, hanem ELHÁRÍTANI, itt z első bukfenc aztán a többi jön magától !!!
Azok az emberek akik a tűzoltást végzik felkészültek, ki vannak oktatva a veszélyekre, és mikor kész van a meló, jön egy ilyen ,,tányérsapkás,, bohóc, vagy egy hölgyike, aki elrebegi a történteket erre semmi szükség !!!
Nem nehéz kitalálni kinek a gyagya agyában született meg ez az ötlet !!!
surdilloFUJT
@Csizmás Kond: Húzz el a büdös anyádba te állat,próbáld meg az egy-két hetes bomló halottakat kiemelni,idióta agybajos!!!
desir62
@Csizmás Kond: Mekkora 1 bunkó vagy, hogy állsz neki tűzet oltani , ha nem tudod mi ég, de ez csak egy példa sok más feladatuk is van. Fuss neki még1x.
Csizmás Kond
@desir62: ...na húzz vissza az anyukádba kretén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.