Kilencezer forintos rezsiutalványt ad a kormány a nyugdíjasoknak - jelentette be Gulyás Gergely pénteken. Csekkes befizetés esetén egyszerűbb a dolog: az utalványt a postán beváltják, és ők levonják a végösszegből, tiszta sor. Aki viszont interneten fizeti a számlát, annak a szolgáltató ügyfélszolgálatára kell bevinni az utalványt. Aelőfordulhat, hogy helyben ki kell fizetni a számlát, az utalványt meg majd később írják jóvá - vélhetően a következő hónapban.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Olyan ez mint a kutya vacsorája lámpa oltás után. Még a latrinára is egyszerűbb vinni, ott másképpen működik az ügyintézés és ott is adómentes.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Olyan ez mint a kutya vacsorája lámpa oltás után. Még a latrinára is egyszerűbb vinni, ott másképpen működik az ügyintézés és ott is adómentes.
Sámannus
@Mirabilis: Csak Rezsi Szili van ekkora ésszel megáldva. Olyan okos mint a kosfej pörköltje.
Én a rászavazó romákat sajnálom. No őket szerintem a kocsmai rezsi érdekli, az ügyes kocsmáros ezt is elfogadja majd, mert őneki több a rezsije, és jól jön minden forint. úgy fogják forgatni, mint a kárpótlási jegyeket.
Nessy
@Mirabilis: Kósa meg aztat mondta a Tényekben, hogy a szolgáltatóknak nem okoz gondot ez az intézkedés, hiszen ez nem olyan plusz, amire ne lennének felkészülve. Nagy az Isten állatkertje!
Azt is mondta, hogy a postás értesítőt hagy, ha nem vagy otthon,.és 10 napig a postán átveheted az utalványt. Ez logikus lenne. A böskét is így kezelték. Külön ablak volt egy ideig, ahol csak azt adták ki.
Sámannus
@Nessy: szeretnének úgy tenni, mintha pénzt nyomtatnának, de csak klozet papírra futja nekik.
bencemacska
Az utalványból készítek egy zacskót, telerakom macskaszarral és ledugom az első, velem szembejövő fidesznyik torkán. Viszek magammal WC pumpát, nehogy mellémenjen belőle egy csepp is!
simmering73
Ezek mindig tudják, hogy lehet a legjobban megszívatni a zembereket. Sose választották az egyenes utat.
Afra
@Mirabilis: Ne keress jóindulatot,szándékos aljasság, turpisság van,még ebben is...Ezt a szar,semmit is,csak a választás miatt hányták a nyögdíjasoknak.. Aki beveszi ezt a cirkuszi mutatványt,a több milliós fizetésük tudatában,megérdemli a koldusbotot és ossza be ,élete végéig...
lampa laz
Azzal, h a postás csak 1x csenget, rengeteg (9eFt-os) fecni értéke visszakerül a tolvajokhoz.
Ehhez a tortúrához minimum triatlonistának kell lenni a járókerettel közlekedő nyugdíjasnak is ha nincs adott időbe otthon, h átvegye ezt az alamizsnát.
bencemacska
@lampa laz: ma, 22:24
Majd nem járnak a .../jelző szabadon választható!/ nyugdíjasok szeptemberben nagy gyűlésekre, aláírásokra, hanem ülnek otthon, várják a postást! Minek ugrálnának!
lampa laz
@bencemacska: Valami borzasztó felfedezést írtál le, ha ezt elolvassa durbincs+reagens, menten jelenti a központnak... ha a nyugdíjasok távol magadnak a kampánytól oda lesz a tömeg, a hallgatóság, kinek fognak hazudni a jelöltek. A végén még kitalálnak valami más módoszert arra az átvételre.
bencemacska
@lampa laz: No látod, én arról el is feledkeztem, hogy a fideszes nyuggerek is várni fogják a postást!
man at work
Akár így, akár úgy, ez az összeg csak alamizsna - az Urak asztalról lehullott morzsa...
"De hiszen a kutyák is esznek a morzsákból, amelyek uruk asztaláról hullanak." (Máté 15,27)
Szégyen, hogy vannak emberek, akinek ennyi elég, hogy a Fideszre szavazzanak, akiknek a nyomorukat köszönhetik.
De nagyobb szégyen, hogy a Fidesz, Orbánnal az élen - aki milliárdokat lopott össze, játszott át más tolvaj nímandoknak, herdált el - ennyire tartja az embereket.
Szégyen, hogy oly sok minden után, még a kereszténységet is kisajátítják maguknak (csak ők és más senki), és erkölcsi fölényről hadoválnak olyan emberek, akiknek már régóta börtönben lenne a helyük.
Dr plágium
" ha épp nem vagy otthon, amikor csönget a kézbesítő, akkor mindenképpen kell egy kört futni a MÁK-nál, hogy megint kiküldjék a rezsiutalványt."'
Ez nagyon fasza, nálunk a postás soha nem csönget csak bedob egy értesítést-.
Yoda69
Osztas fideSS modra: egyik kezzel ad, a masikkal elvesz.
Rockxy
@bencemacska: Igen, és a jahu seggét nyalja.
De valamilyen ok miatt a jahut sokan putyinnak látják.
Ki érti ezt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.