Két napja gondolkozom mit is lehetne tenni, hogy ne rémálom legyen ez a rezsi utalvány ügy és ne maradjon ki belőle senki akit megillet. Így a következő ötleteim lennének! Bár már hétfőn életbe lép a határozat és gondolom már javában nyomják is az utalványokat, ezért más lehetőség nincs, mint változtatni picit azon...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezen a ,,micsodán,, erősen látszik a kitalálója 23.59. 58 másodpercben találta ki, és lóg a levegőben az egész, mert a legfontosabb az volt hogy a kedvezményezett nyomda nyomtathassa jó pénzért ezeket a fecniket, mintegy kiváltva a HIVATALOS MAGYAR FIZETŐ ESZKÖZT A FORINTOT !!! A megvalósítás ezer sebből vérzik, olyan mintha ha a ,,zsákban futáshoz a lábaidat is összekötnék, hogy csak szökdécselni tudjál,, NA FASZA KONTÁR KURMÁNY !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Peller Anikó: ma, 21:03
Szerintem gúnynak szánta, nem kell komolyan venni a tanácsait, DE:
Ki kellene találni az önkormányzati választások idejére valamilyen birkaoktatási módszert, hogy akinek nem tetszik a rendszer, legalább az ne szavazzon rájuk.
És azt is meg kellene oldani, hogy ne lehessen módosítani a leadott szavazaton "'számolás közben"!
bencemacska
És, ha palackos gázt használok? Nem is kapok?
lampa laz
Nem eccerűbb lett volna azt a szaros 9000 forintot a nyugdíjhoz csapva kifizetni? Nem, mert azt nem lehetett volna elég hangzatosan kiabálni a süket fideszimádó öregnek, pedig nemcsak fázik a szerencsétlen, hanem éhezik is, ráadásul még beteg is, de ez nem számít, mert a húgyagyú istent imádják.
lampa laz
@bencemacska: ... és eszedbe se jusson fával tüzelni, mert akkor sem kapsz.
bencemacska
@lampa laz: ma, 22:06
A legdrágább fűtésre - a távfűtésre - sem beváltható!
lampa laz
@bencemacska: nabasszus, akkor ezzel megint csak a luxusmedencések járnak jól...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.