Zoé ritka csontdaganatban szenved.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezért nem küldök pénzt semmilyen ,,alapítványnak,, csak annak a személynek akiről szó van !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@kereső: Egy pillanatig sem vontam kétségbe a gyerek betegségét, érthetetlen, hogy ezt honnan veszed. Az empátia sem hiányzik, természetesen nagyon sajnálom a kislányt.
Ez a mértéktelen pénzkéregetés viszont valóban nem tetszik. Még alig kapták meg a diagnózist, apuka máris a nyilvánossághoz fordult. Saját bevallása szerint is rengetegen segítettek, milliók gyűltek össze és gyűlik most is. Tehát bármit is szeretnének - steril szobát az otthonukban, vagy albérletet Budapesten vagy Debrecenben - már megvan rá a pénz. (Feltételezem, hogy bár valóban az ország egyik legszegényebb megyéjében élnek, a három gyereket nem egy szoba-konyhás lakásba hozták össze, így nagy átalakításra nem lesz szükség).
Szóval nem irigy vagyok, csak nekem jobban tetszett Szalai Kriszta gyűjtése, aki konkrét dologra pontos összeget gyűjtött, és amikor az összejött, leállította az adományozást. Ettől függetlenül az alapítványnál lévő, már összegyűjtött pénz természetesen őket illeti, remélhetőleg meg is kapják most, hogy a figyelem középpontjába kerültek.
cikicakk55
@Málna: tegnap 21:01
itt most egész másról van szó,nem konkrétan egy rákos beteg ápolásáról. Ezt a kislányt meg kell műteni,de a műtéthez annak elvégzéséhez az az alap,hogy minden sejtet,az az az immunrendszert is elpusztítsák. Utána kaphat a kislány valamelyik testvérétől,vagy bár kitől akinek egyezik a csontvelő összetétele a kislányéval. A műtét után a kislánynak semmilyen védekező rendszere nem lesz. A rákos betegeknek,gondolom annak is akit te ápoltál az immunrendszere működött. Azért kell a steril szoba,hogy semmi olyan ne jusson be a kislányhoz,ami a legyengült kis testet a szervezetét megölné. Hidd el ha minden világítana körülötted,ami egy ilyen kislányra életveszélyt jelentene,akkor nem lenne szükséged lámpára.Fogalmad sincs róla mennyi veszély van körülöttünk,csak nekünk van védekező rendszerünk.
Málna
@cikicakk55: Nem leukémiás a kislány, nem csontvelő átültetése lesz.
Itt van apuka videója, három napja tette ezt fel. Se steril szoba - se más konkrét dolgot nem említ. Csak kér. :viddo.com/
cikicakk55
Attól,hogy nem leukémiás a kislány,még is csak úgy műthető,ha az immunrendszerét legyengítik. Aki bele akar kötni az apába,vagy az egész családba,annak teljesen mindegy mit kér az apa,vagy mire kér,úgy is megszólják. Borzasztó dolog lehet egy szülőnek ha a gyermeke ennyire beteg és még a szegénység is sújtja őket.
Málna
@cikicakk55: Honnan veszed, hogy a műtéthez le kell gyengíteni az immunrendszerét?
Senki nem akar beléjük kötni, csak vannak emberek, akik gondolkodnak is.
Abban egyetértünk, valóban borzasztó lehet, ha beteg a gyereked, az viszont kizárólag a szülők döntése, hogy hány gyereket szülnek a szegénységbe.
cikicakk55
Nem biztos,hogy szegénysébe szültek. Nem ismerem a családot,de ha a kislány egészséges lenne,egész biztos több pénze lenne a családnak.Nem lennének vetélytársai Pénztáros Lölőnek,de egész biztos,több maradna a kasszába,ha a beteg gyermekre nem kéne ennyit fizetniük. Gondolom,mikor vállalták,hogy legyen még egy gyerekük,nem tudhatták,hogy egy ennyire komoly betegség fogja érni. Nagyon sok olyan gyerek születik akiknek a szülei anyagilag elég jól álltak és azért vállaltak gyereket.Sajnos a rendszerváltás óta képtelenség előre tervezni. Senki nem tudhatja meddig lesz munkahelye, amennyiben van is,az infláció sokkal magasabb,mint a fizetés emelések. Így mire a gyerek 10-14 éves lesz,a szülők teljesen elszegényednek. Sajnos az ilyen családi eseményekből van sokkal több,mint ezelőtt 40 évvel volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.