A magyar kormány játszmái sodorhatják el a CEU és a Müncheni Műszaki Egyetem megállapodásához szükséges bajor támogatást. A müncheni minisztérium azt írta a hvg.hu-nak, hogy amíg a magyar fél nem teljesíti a feltételeket, a részükről nem működik az egyezség. A Fidesz szerint viszont éppen a bajorok miatt nincs előrelépés. Pedig a két intézmény a szakmai kérdésekről már mindenben megállapodott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sajnos nem ez az egyetlen eset, amikor kiderült, hogy Weber nagyon rosszul kezelte Orbán ígérgetéseit! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Sajnos nem ez az egyetlen eset, amikor kiderült, hogy Weber nagyon rosszul kezelte Orbán ígérgetéseit! =))
csipetke
Ugyanmár! Orbán meg az ő ígéretei... Lassan azt se hiszi el senki, amit kérdez. A CEU meg olyan neki, mint a bikának a vörös posztó.
Csizmás Kond
Ha már sorosegyetemet akartak miért kéne nekik Orbán segítsége ?
kereső
Akkor kampány volt, és éppen kifelé állt a segge az EPP- amiről azóta is megbizonyosodhattunk, hogy védőernyő orbán számára- és mert igérni nagyon tud. Azóta viszont más a helyzet, hiszen ő választotta ki ,és válosztotta meg az EB elnökét-von Leyent. Weber meg ment a levesbe. Amúgy az meg, hogy akár percenként is segget csináljon a szájából, orbánnak soha nem okozott erkölcsi problémát- mert olyanja sincs neki.
bence
Ja kérem ! Ígérgetni a hülye is tud ! A betartásához már becsületes EMBER kell !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.