A XXI. Század Intézet  munkatársai azonnali hatállyal, indoklás nélkül felmondtak.

Puccsot szerveztek Schmidt Mária ellen – minden alkalmazottja egyszerre mondott fel

A hírt Schmidt Mária jelentette be a szervezet Facebook-oldalán.

Mint írta, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány fenntartásában működő

XXI. Század Intézet munkatársai, köztük Lánczi Tamás, az Intézet igazgatója a mai napon váratlanul és puccsszerűen, azonnali hatállyal, indoklás nélkül felmondta munkaviszonyát."

Schmidt hozzátette, hogy "a munkatársak döntése kockáztatja a XXI. Század Intézet tevékenységét, különösen az önkormányzati választási kampány előtt végzett kutatások publikálását, valamint a Kormány által meghirdetett, >>30 éve szabadon<< Emlékév egyes programjainak megvalósulását."

Megjegyezte azt is, hogy "bár az igazgató és néhány munkatárs döntése nehéz helyzetbe hozza a Közalapítványt, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a XXI. Század Intézet a vállalt feladatait zökkenőmentesen végezze".

Lánczi Tamás korábban a Schmidt Mária tulajdonában került Figyelő főszerkesztője volt. Márciusban mondott le, miután kiderült, hogy a lap beolvad a fideszes médiaholdingba, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványba.

Forrás: hvg.hu

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Tökkelütött gonosz kur...a. Amúgy a történelemhamisításhoz miért kellenek neki szakemberek eleve... Majd az álhírgyártó patkányaikkal megcsináltatják ezt is..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@volvós: Ez egy nyílt fórum itt bárki elmondhatja a véleményét kérdezés nélkül is. A cikkre fókuszáltam egyébként is, próbálj szövegértelmezni!
Macskaszem
A Simicska tv-nél is így kezdődött, az orbáncsicskák sorra felmondtak. Lehet, hogy Mariskánk is benézte a pályát (azzal a két szép szemével) és éppen partvonalra került, csak neki nem szóltak? Majd észreveszi.
kokopelli
@volvós: ...nem veszed észre,hogy ő a fórum "anyja"! ...,de sok közmondás van az "ilyenekre"! (;-))
volvós
@kokopelli: Nem, csak qrwára rühellem, hogy egy vadidegen picsa rendre utasítson. Ez tényleg egy olyan oldal, ahol mindenki elmondhatja a véleményét a CIKKEL KAPCSOLATBAN, és nem a másik kommentelő fikázása a cél. Az ilyen éljen nemi életet a dildójával !!! :-)))))))
kokopelli
@volvós: ...én egszerűen lesß@rom az ilyen amatőr-pszichológusokat! Ők olyanok,mint a telefonos
"röntgenszakorvosok"!...mint a shikari,a nemzeti hovatartozás megállapításával! A cikkek csak "útban
vannak nekik!...és mi van,ha szakít a dildójával? ...igen frusztráció a köbön!!! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.