A Transparency International szerint így nem kell trükközni, viszont szinte lehetetlen megismerni a valós kampányköltéseket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A fidesz "szerény" lesz szokása szerint, miután ők Kormányzati tájékoztatás címen kampányolnak. Övék az összes óriás plakát, a királyi média teljes reklám ideje stb. ja, és ez nem párt kampány!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Pártok kihúzva. Behelyettesítés: Pártállam!
Eriksson
Erre van pénz Ugye? Ilyenkor nem számítanak a milliók, melyekből számtalan lélegeztetőgépet lehetne vásárolni?
Rockxy
nemcsak a pártok.
mindenki annyit kőt, amennyit bír!
főleg a zosanba meg egyéb mútiknél, kfc, meg ilyenek.
Nessy
A fidesz "szerény" lesz szokása szerint, miután ők Kormányzati tájékoztatás címen kampányolnak. Övék az összes óriás plakát, a királyi média teljes reklám ideje stb. ja, és ez nem párt kampány!
tudode
Jól bevásárolt az ország ezzel a székház buzeránssal, hiszen még a péneszsák szerint is
.
index.hu/belfold/2017/12/01/simicska_orban_hazaarulo/
.
Szabad a garázdaság, miközben a balfék fél ország harapdálja az ajtófélfát, kiérdemelten!!!???
Desischado
És sajnos, sok az agyhalott, aki még kampányol is ennek a szemét rabló bandának. Ma becsengetett hozzám kt vén nyugdíjas nyanya. Mikor meghallottam, hogy ezeknek kampányolnak, becsaptam a kaput azonnal, miközben hangosan mondtam a magamét!
dr. prédikátor
Ajaj! felodották a lopási korlátokat!!!Határ a csillagos ég!!!
Eriksson
Tegnap láttam, hallottam az esetet. Két fiatalember, meg egy egyenruhás (talán biztonsági őr?) ácsorog az orvosi rendelő előtt. Az egyikük megállít egy idősebb férfit, hogy aláírást gyűjtenek az ellenzéki összefogás részére, és felszólította(!), hogy írja alá a listájukat.
Az illető kijelentette, hogy ő bizony nem ír alá semmit. Az meg felháborodott, hogy miért, kinek tartogatja. Emez meg kijelentette, hogy a Fidesznek se tenné, de ha esetleg ismerné, hogy kire, akkor talán. S ezzel otthagyta őket.
Már régen messze járt, amikor a három aláírás gyűjtő még mindig hangosan méltatlankodott, hogy micsoda emberek vannak. Meg mi az, hogy ha esetleg ismerné. Hosszan taglalták az esetet és becsúszott néhány becsmérlő szó is.
Hát így esett. Én meg azon gondolkodtam, hogy ezek után aláírjam-e a listájukat?
Úgy döntöttem, hogy nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.