A hosszú felújítás után átadott téren a korábbi ligetes park helyett van porcelán Életfa és kerámiakút, meg parkolók a parkoló tetején. Legyünk végre teljesen nippország, Budapest utcáit formáljuk újra porcelánból, és legyen az egész város levehető a szentendrei főutca egyik butikjának polcáról. Ne aprózzuk el, ne csak a Balkánon legyenek színes fénnyel megvilágított óriásszuvenírek a főtereken, ami jár, az nekünk is jár!

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,művük,, mutatja pont a műveltségüket, még annyit se tudnak, amennyi elvárható lenne !!!
Amihez hozzányúlnak az trágyává válik !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ezt látta a felcsúti búcsúban, miközben forgott a körhintával és pecázta a fahalacskát, miközben élvezte a kakasosnyalókát és tologathatta a csattogóslepkét. Beleivódott a retinájába és az ízlésébe.
A szolganép pedig a kedvébe akar/szeret/kénytelen járni.
papa.49
@namihami: Kis helyesbítés a túrkevei búcsúban látta...
papa.49
@Commenter: A felirat meg ,,helló röfi,, )))))))))))))))))))))))
Eladott Ország
@advocat: tegnap, 18:49; Hamarosan a Balkántól is leszakadunk, ha a dolgok így mennek tovább. Nálunk illiberális demokrácia van és mi ehhez ragaszkodunk. Nálunk milliárdokat is lehet gond nélkül lopni, hiszen a kétharmad ehhez is felhatalmazást ad. Mint ahogy a miniszterek elnöke is akkor építtet milliárdos stadiont a kertje végébe, amikor csak akar, hisz megteheti. A fejlettebb európai államok által ismert és követett nemzetközi gyakorlat nálunk nem érvényes, hiszen mi inkább a Balkánhoz vagy a keleti diktatúrákhoz kívánunk hasonlítani. Nálunk a teljhatalmú vezető gond nélkül költözik fel a Várba az adófizetők pénzén, hogy aztán azt idővel kisajátítsa magának, mintha csak egy középkori király lenne. A Balkánnal nem is nagyon érdemes példálózni, mint negatívummal, hisz legalább ott történik valami. A szerbek hetekig tüntettek Vucic ellen, a románok bilincsbe verve küldték börtönbe szeretett vezérüket, az albánoknál is vannak megmozdulások, mi több a macedónoknál szöknie kellett a korábbi miniszterelnöki kollégának. Csak valahogy itt nem viszi át az ingerküszöböt a világon semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.