Az egyik egy HÉV-szerelvényen viselkedett nem megfelelően, a másikuk – aki egyelőre még ismeretlen tettes – a XVIII. kerületben okozott kellemetlen perceket.

A BRFK két hírben is beszámolt arról a rendőrség honlapján, hogy szeméremsértés miatt folyik két eljárásuk.

Az első ügyben a tettes megvan, ott tanúkat várják az ügyhöz, amelyről így számoltak be:

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányság 01010/569/2019. bűnügyi számon indított eljárást szeméremsértés vétség gyanúja miatt a 64 éves B. Z. Budapesti lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. július 31-én 12 óra 30 perc körül a Budapest, Batthyány tér és Szentendre között közlekedő HÉV-en szeméremsértő módon viselkedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akinek a sérelmére a fenti időpontban és helyszínen ilyen jellegű bűncselekményt követtek el, az tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​"

A másik ügynél még keresik az egyelőre ismeretlen tettest, akiről fantomkép áll csak rendelkezésre:

"A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi 2019. augusztus 18-án hajnali 1 óra 50 perc körül a XVIII. kerületben, a Madách utca és Benedek Elek utca között szeméremsértő módon viselkedett.

Két szeméremsértővel is dolga akadt Budapesten a rendőröknek, az egyiket körözik

Grafika: BRFK

A feltételezett elkövetőről grafika készült, a férfi 30 év körüli, 180 centiméter magas, szőkésbarna hajú, szemüveget viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a rajzon látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​​​​​"

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.