Hála a családbarát kormány teljes alkalmatlanságának, már a bölcsődék is válságban vannak Hiába harangozta be a kormány a bölcsődei férőhelyek bővítését, nincs elég dolgozó ehhez. A gondozónők keveset keresnek, az országban 2600 településen egyáltalán nincs jelenleg bölcsőde. A Demokratikus Koalíció szerint kiválóan tükrözi a kormány minden realitást nélkülöző, levegőbe ígérgető...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
durva csúsztatás!!! ártunk és qurmányunk csak azt ígérte, hogy több pénzt fog fordítani rájuk, amit persze úgy kell érteni, hogy többet tapsolnak el ezen a címen. Pé. az un. mini-óvodák címén saját maguknak; nevelőnőt alkalmaznak a gyermekeiknek/unokáiknak! =))
Eladott Ország
Úgy tűnik, a munkaalapú társadalom, amelyet a tudásalapú társadalom eszméjének üldözése mellett sikerült ide összerántani a korrupció melegágya fölé, nos, az sem igazán jött össze. Az egybites dakotizmusok és álbölcsességek mögül egyre kínosabban és húsbavágóbban lóg ki az öncélú, sehova nem vezető demagógia és populizmus, ami mögött nincs egy dekagramm kézzelfogható eredmény, netán valamiféle véletlen igazságtartalom. A helyzet az, hogy a süketeléseken túl, nincsenek tartalékaink. Semmilyen értelemben, semmiféle tartalékaink nincsenek. És azért nincsenek, mert a munkaerő-tartalék aktiválására fordított pénzeknek lába kelt. Nem vezetnek utak, nemhogy hidak a kiszámítható megélhetést biztosító munka világába, a közmunkaalapú nemzeti árokkapirgálás politikája pedig elvezetett oda, hogy a munkaerőhiány és munkanélküliség párhuzamosan öldökli a mindennapokat. A sikerjelentéseken túl semmi nincs. És Mészáros mester fantasztikus sikerei nem azért problémásak, mert mi egy ilyen irigy népség vagyunk, hanem mert nincs mögötte teljesítmény és mert olyan vállalkozásoktól szívja el a lehetőséget, akik nem az Orbán dinasztia mankókat nem igénylő saját lábát támogatnák, hanem valódi munkahelyeket teremtenének. Ezért aztán a saját munkaerő képzettebb, írni-olvasni, idegen nyelveken beszélni tudó részének tele lett a hócipője ezekkel az üres propagandahörgésekkel, nem igényli a mozgósítást, megoldja magától és a hanyatló Nyugatra mozgósította magát.Mert itt, a nagyfene magyar Magyarországon az a helyzet, hogy a fedezet és nyakló nélküli ígérgetések és válogatott pénzszórások mögött egy uniós támogatások hiányában gazdasági növekedést produkálni képtelen, bezárkózó, kirekesztő, összeráncolt homlokú társadalom húzódik. Ahol lassan minden ötödik gyerek külföldön születik meg, ahol a kivándorlók jelentős része nem akar visszajönni, és ahol a külföldi munkavállalók száma lassan meghaladja a versenyszférában foglalkoztatott, adót fizető állampolgárok számát.
Dr plágium
Senki nem lehet olyan szegény, hogy ne tudjon ígérgetni :))
Eladott Ország
Hát az ideális NER-anya úgyis otthon van, akkor meg minek óvoda, bölcsőde? Iskolából is elég lesz a 6 elemi. NEM KELL ÚJ BÖLCSŐDE ...elég ha bezárt iskolákat átalakítják ( ITT SE GYEREK OTT SE !)
uploads.disquscdn.com/images/cdde11167d3d56e6016cda3c55aa5bf1412f8f06a74e3d969acd5a9aeda75f46.png?w=600&h=316

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.