Nem engedték közvetíteni a Mérce újságíróját az önkormányzati ülésről, a telefont is megpróbálták elvenni tőle.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@1magyar: FideSS tévé?
Akkor miért nem engedték a mérce újságírójat közvetíteni az ulesrol? Kicsit ellentmondásos nem de?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@emerencia: Én sajnos ismerem az ilyen problémát és mellettem (én tulajdonos vagyok) önkormányzati bérlakás van, ahonnan bűz áramlik a lépcsőházba és a nyitott ajtójukon keresztül.
Én megdolgoztam a lakásért és nap mint nap az ingyenélők szagát kell szagolnom.
Más baj nincs velük, de felettem szintén egy ilyen lakás van ahonnan a cigiszag árad már hajnal 5-kor és nem nyithatom ki az ablakot ilyen nagy melegben.
Szarok rájuk ha nem képesek az alapvető higiéniai szabályokat betartani.
reagens
@1magyar: Az ilyenek miket nevelnek a gyerekeikből? Jó lenne egy statisztika az álszenteskedés helyett!
emerencia
@1magyar: Pl. a tulajdonosok által lakott társasházban az eszközkezelős lakásban lakók nem fizetnek közös költséget amire rettenetesen szükség lenne a negyvenvalahány éves lift felújításához vagy cseréjéhez. (Nem idős egyedülállók.) Vagy. Egy toronyházban valakinek az a mániája, hogy valamely felső emeleten az erkélyen cigizik és az égő cigicsikket ledobja. Nem tudják a többiek, hogy ki az pedig már egy kisgyerek száradó pulóverét is sikerült tönkre tennie. A gyerek elkeseredésében levelet írt a szomszéd néniknek és bácsiknak de fölöslegesen tette mellé a sérült pulóverét. Aztán itt vannak a szagok. Az egyik embert zavarják, a másikat nem. Sorolhatnám napestig. Az ember megpróbál alkalmazkodni az ilyen jelenségekhez de van amihez nem lehet.
1magyar
@emerencia: Még ilyet nem is hallottam,hogy közös költséget ne fizessen valaki.
emerencia
@1magyar: Sajnos olyan is van, hogy nem fizet, sok-sok százezerrel tartozik miközben pereli a házat ahol lakik pl. olyanért, hogy rossz helyen van az egyik betű a jegyzőkönyvben vagy ő úgy látta, hogy mikor szavaztak valamiről, nem mindenki tartotta fel a kezét hónapokkal azelőtt. A lakótársakat becitálják tanúskodni akik hiába mondják, hogy szerintük szabályos volt minden, a per csak húzódik. Amíg perel a tulajdonostárs, addig nem fizet mert megteheti és csak röhög a többieken! (Ennyit az orbáni jogállamról.) Mostanság állítólag volt valami jogszabályváltozás és a közös képviselő szerint ezektől az emberektől is könnyebben behajtható lesz a közös költség elmaradás. Hát, majd meglátjuk...
reagens
A nemfizetőkkel elég lenne annyit tenni, hogy lekapcsolni őket a szolgáltatásról. Víz, villany, gáz ugrik, aztán ha kezdi megenni a kosz, lehet szabálysértési eljárást indítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.