Volt, aki nem elégedett meg a Wizz Air megértő közleményével, a rendőrséghez fordult és büntetőfeljelentést tett a fapados légitársaság földi kiszolgáló partnere, a Malév Ground Handling Zrt. ellen.

Számvitel rendjének megsértése és más bűncselekmények miatt jelentették fel a XVIII. kerületi rendőrkapitányságon a Wizz Air légitársaság földi kiszolgáló partnerét – értesült az Index.

A portál még augusztus elején írt arról egy, az online becsekkolást elmulasztó pár beszámolója alapján, hogy a Malév Ground Handling a Wizz Air weboldalán szereplő összeg kétszeresét – 9900 forint helyett 20 ezret – számolta fel a repülőtéren a személyes utasfelvételért.

Feljelentették a Wizz Air utasait megkárosító céget

A légitársaság akkor azt írta,

az üzletpolitikájukkal nem összeegyeztethető, ha utasaiknak a feltüntetettől eltérő összeget számolnak fel, vagy a meghirdetettől eltérő szolgáltatást értékesítenek.

Később pedig azt is elismerték, hogy a Malév GH megsértette jogi kötelezettségeit, amikor magasabb árat számított fel az utasoknak.

Azt ígérték – emlékeztet az Index –, hogy a helyzet megoldása érdekében minden lehetőséget megvizsgálnak, beleértve a szerződés felmondását is.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(index.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Jól tették. Liptainak bezzeg azonnal vissza utalták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.