Ez nem labanc-kuruc ellentét. Ez a józan ész és a hatalmi őrület különbsége. Ausztria és Magyarország, Bécs és Budapest sportfilozófiája nem is állhatna messzebb egymástól. Két bődületes különbség azonnal szembeötlő

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Igen! Bécsben működik a demokrácia és mindenki mindenkivel beszélő viszonyban van, így értelmes döntéseket tudnak hozni. És hoznak is, mint a példa mutatja!!!
relatív
A kő-bunkók gyülevész csoportja, és a normális, emberi értékek kerültek ellentétbe manapság - mintegy tíz éve - hazánkban a hatalmi arrogancia csoportjának vezetése miatt.

Jelenleg normális vélemény-csere nincs, így a kő-bunkók saját érvelésük szerint harácsolnak mindent... és mindenkit belöknek az árokba, korábbi nyilatkozataikkal ellentétesen... IS ! Független vélemény ezért sem lehet a mai Magyarországban, mint azt jól érzékelteti a volt miniszterelnök úr glosszája IS, az ellentét alapvető, és nem pártok, hanem a tisztesség, és az embertelenség közt érzékelhető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.