Még mindig itt tartunk. Telefonon hívják majd az embereket, nehéz összeszámolni, hányadik kampány ez, ahol bevetik a „kerítésbontó ellenzék” toposzt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Most leírom amennyiben hozzám (az egyébként titkosított számra) ilyen hívás érkezik feljelentem zaklatásért a szám tulajdonosát, és a fütyiszből a pumpáshalászt !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Nem csak lebontják, de el is adják a leszedett anyagot.
Eladott Ország
Persze hogy HAZUDIK Orbán és az egész fidesz, percenként, mert az egész tolvaj banda politikailag totál impotens, emberileg pedig egy jó nagy NULLA mindegyik. Orbán és a maffiabandája csak arra használja a hatalmat, hogy MEGGAZDAGODJANAK. Minden más HAZUGSÁG. CSAK A LÁTSZAT. Orbánnak a jelenlegi kampány a kerítésről és Sorosról fog szólni, de arról, hogy mit akarnak rendbe tenni, amit elb@sztak ők is, arról mélyen sunnyogni fognak. Így. Orbánnak csak hatalom van a kezében, egyébként egy jó nagy senki. És egyre jobban az. Orbán már nagyon erősen érzi a vesztét és meg is fogja kapni.
Eladott Ország
Halásznak az orrán folyik ki a takony gerince. uploads.disquscdn.com/images/c80a3e339ea7e9de52f7b43c0064d57f697883559d6147e4d777fc245a78c121.gif?w=600&h=281
És te kishalász mire vagy képes? Reggel este leszopod a csutit a helyedért a Parlamentben. Ennek a volt eszdéeszesnek két dolog nagyon megy: idomított majom módjára ismételgetni a betanított mondatokat, és a luvnyájának nyilvános ujjazgatása, persze szigorúan a keresztény morális értékek keretein belül. a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fmedia.borsonline.hu%2Fcikk%2F15%2F141452%2Fgallery-picture%2F645w%2F1331094_halasz-janos.jpg&key=5bNDjxptOR9JMihQ4lQcUQ&w=600&h=805
tudode
A honfoglalást óta éktelenkedő első kerítéssel együtt úgy kéne kívágni ezeket, mint a váladékot!!!
Nessy
Idióták! ha nyer az önkormányzatban az ellenzék, milyen alapon tudna kerítést bontani, ami állami beruházás? Arról nem is beszélve, hogy a határ közeli településeken választások előtt népesség robbanás van! Még a kutyaólba is van bejelentve legalább húsz ukrán, meg egyéb náció! Ők pedig tolmáccsal mennek szavazni!
verőce21
Nem kell ezt a határzárbontás maszlagot elhinni! Ez a lipsi ellenzék kábító gumicsontja, saját hergelésükre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.