A Fidesz tájékoztató kampányban hívja fel a figyelmet arra, hogy Gyurcsányék lebontanák a kerítést és beengednék a migránsokat – közölte a kormánypárti frakció szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Halász János azt mondta, a magyar embereknek tudniuk kell Gyurcsányék terveiről, hiszen "ők vezérlik az egész ellenzéket most, az önkormányzati választáson is".

Az a Gyurcsányné, aki bejelentette, nem akarják, hogy Brüsszel egyetlen fillérrel is hozzájáruljon a magyar határvédelem költségeihez, ott ül az Európai Parlamentben, és "Magyarország ellen áskálódik"

- fogalmazott.

A szóvivő szerint a bevándorláspárti európai baloldallal együtt le akarják bontani a kerítést, ki akarják iktatni a magyar határvédelmet, miközben migránskvótát akarnak, és öntik a pénzt a bevándorlást szervező Soros-szervezeteknek.

Halász János közölte:

a Fidesz kampánya jövő héten indul a szokásos kampányeszközökkel, például telefonon.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kisz Halász, nagy marha vagy! Ha esetleg gondolkoznál, mielőtt beszélsz, nem mondanál ilyen orbitális szamárságot! Mi köze az önkormányzati választásnak a kerítéshez? Egy dologhoz lehetne, de az a fidesz biznisze. A határhoz közeli településeken erősen megnövekszik a lakosság szám. Még a kutyaólba legalább 10 ukrán és egyéb náció van bejelentve, akik csoportosan, tolmáccsal mennek szavazni. Erről, ha lehetne pár mondatot Halász Nertárs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@kereső: ...de a Soros,már régóta felkeresi a "migriket" és egyezteti a időt!Nyolcan látták őt,de "az" nem ő volt!
Miért is jönnének? Elfelejtettem!
lusta
Azért ahhoz pofa kell így így belegázolni egy idős hölgybe, hogy Gyurcsányné, Gyurcsány anyukája le akarja bontani a kerítést.
namihami
@Nessy: ...nagy marha vagy! Ha esetleg gondolkodnál...
Óh, Te kis naív, belegondoltál egyáltalán abba, hogy kiről, niről, milyen párt tagjáról és funkcionáriusáról beszélsz?
Na, látod...
cikicakk55
@Mirabilis: Hódmezővásárhelyen is hirtelen megnőtt a letelepedési kedv. 1150 újonnan bejelentkezett ember került elő 2 hónap alatt.Itt,ahol nincs szinte semmi munkalehetőség( a közmunkán kívül) mi lehet a nagyon vonzó? Lázár küldi át a makóiakat?
Nessy
Ennyire ötlet nélküli kampány milliárdokért! Igaz, hogy az ismétlés a tudás anyja, de csak a komplett hülyéknek kell többször is elmondani valamit, hogy felfogják! Pláne, hogy senki nem akar kerítést bontani. Ahhoz kevés lenne pár polgármester, különösen mióta elindult a választási "lakos vándorlás". Még szerencse, hogy a fidesz "tiszta választást" ígért. Mármint tiszta hülyének néz mindenkit!
Ugye, KISZ Halász??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.