A Fidesz tájékoztató kampányban hívja fel a figyelmet arra, hogy Gyurcsányék lebontanák a kerítést és beengednék a migránsokat – közölte a kormánypárti frakció szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Halász János azt mondta, a magyar embereknek tudniuk kell Gyurcsányék terveiről, hiszen "ők vezérlik az egész ellenzéket most, az önkormányzati választáson is".

Az a Gyurcsányné, aki bejelentette, nem akarják, hogy Brüsszel egyetlen fillérrel is hozzájáruljon a magyar határvédelem költségeihez, ott ül az Európai Parlamentben, és "Magyarország ellen áskálódik"

- fogalmazott.

A szóvivő szerint a bevándorláspárti európai baloldallal együtt le akarják bontani a kerítést, ki akarják iktatni a magyar határvédelmet, miközben migránskvótát akarnak, és öntik a pénzt a bevándorlást szervező Soros-szervezeteknek.

Halász János közölte:

a Fidesz kampánya jövő héten indul a szokásos kampányeszközökkel, például telefonon.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kisz Halász, nagy marha vagy! Ha esetleg gondolkoznál, mielőtt beszélsz, nem mondanál ilyen orbitális szamárságot! Mi köze az önkormányzati választásnak a kerítéshez? Egy dologhoz lehetne, de az a fidesz biznisze. A határhoz közeli településeken erősen megnövekszik a lakosság szám. Még a kutyaólba legalább 10 ukrán és egyéb náció van bejelentve, akik csoportosan, tolmáccsal mennek szavazni. Erről, ha lehetne pár mondatot Halász Nertárs!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Én legszivesebben lelőném ezt a halászt... Hol türnék meg ezt a gyalázkodást, amit a fidesz minden szinten művel? Hova jutunk még október 13-ig, ha így haladunk?
solidedge
Most már bátran kijelentem, csak az szavaz a Fideszre aki olyan hülye hogy elhiszi a bődületes hazugságaikat. Magyarországon pedig könnyű választást nyerni így, mert rengeteg hülye ember van.
Clavigo
Ettől halàsz nevű ,szarosnyelvű csúszómászótól hányni tudnék..
Nessy
Kisz Halász, nagy marha vagy! Ha esetleg gondolkoznál, mielőtt beszélsz, nem mondanál ilyen orbitális szamárságot! Mi köze az önkormányzati választásnak a kerítéshez? Egy dologhoz lehetne, de az a fidesz biznisze. A határhoz közeli településeken erősen megnövekszik a lakosság szám. Még a kutyaólba legalább 10 ukrán és egyéb náció van bejelentve, akik csoportosan, tolmáccsal mennek szavazni. Erről, ha lehetne pár mondatot Halász Nertárs!
Gauntlet
Nagy meleg volt, eddigi nulla iq átment a Negatív Zónába, valami ütős kellett,valami új.
Az elvtársak sokáig tanakodtak.
végül az egyik szólt: - Legyen a Feri, azt úgyis lenyelik.
- Á az olyan sikk - legyintett a párttitkár.
Majd percek múlva azt javasolta, az ötlet újdonságától kivörösödve:
- A Feri le akarja bontani a kerítést! Egyedül! Jugoszláv támadózokniban.
Vastaps, összes komisszár egyszerre:
- Zseniális főni, zseniális!
simmering73
Néztem a facebook-on a kerületünkről szóló fideszes polgi beírását és a hozzá fűzött kb 50-60 kommentet. Nyugodt szívvel kijelenthetem, ha ezt kivetíthetjük az országra, akkor ez a nép saját sírját ássa meg és nem kell sajnálni, mert genetikailag kódolva van beléjük a balsors. Nem is értem mi volt a baja ennek a sok hugyagyú birkának a "kommunizmussal".
kereső
Na most akkor jönnek sorra fidess hülyéi- minden napra jut egy. Nem tudom, hogy miért is nem a kancellária miniszter nyitotta a sort. Kishalász- hacsak ránéz az ember , már röhög.
justhpeter
@simmering73: No lássuk: a fideSS-kdnp-nek az volt a baja a kommunizmussal, hogy nem láluk volt a kassza kulcsa, mert ideológiai okuk nem volt az egypártrendszerrel, hiszen most is azt követik.
Bizton állíthatom, hogy amit nem követnek az az értelem, hiszen a késő kádári kor értelemtartalmát akkor sem fogják utolérni, ha Ausztriát már régen lehagyták.
bencemacska
@colibri: ma, 17:12
Még a golyó is kár az ilyen faszba!
Képzeld el, fejbe találod, és minden csupa szar lesz. Még rád is fröccsen.
cikicakk55
Ennek a telefonos kampánynak az árából hány rákos beteg gyereken tudnának segíteni? Mi a fenének erőlködnek már ezzel a migráns hisztivel. Le járt lemez ez már.Mindenki tudja,hogy eszük ágában sincs Magyarországra jönni. Nem a kerítés fogta meg Őket,hanem a Törökök és Angela Merkel közötti egyezség. Amennyiben a Törökök úgy döntenének,hogy menjen az ott visszatartott 2-3 millió migráns arra amerre lát, a kerítést úgy kapnák szét,mint Foxi a lábtörlőt. Nekik erre a legrövidebb út az áhított nyugatra.Nem ide akarnak jönni,csak átmenni az országon.
bencemacska
@simmering73: ma, 18:02
Nekik semmi változás. Kicsit sápadnak. Átmentek vörösből narancs színbe.
O1G eleve Kádár utódnak készült. Lett belőle RÁKOSI utánzat!
bencemacska
@kereső: ma, 18:09
Én nem, nekem hányingerem van a láttán.
kereső
@bencemacska: ha még csak az lenne! De ez összekutyult mindent- minden korból a legrosszabból szemezgetett. Mert van horthy, van rákosi, van egy kis hitler/mussolini- és ezt elnevezte "régimódi kereszténydemokráciának". Takaró meg kimondottan nyilas.
bencemacska
@Pegero: ma, 19:04
És menedékjogot adunk Salvininek? Elindult már érte a nem-kormánygép?
bencemacska
@cikicakk55: ma, 19:13
...és ha megfelelő mennyiségű zsebpénzt kap valamelyik O1G alterego, buszokkal átszállítjuk őket az országon.
kereső
@bencemacska: azzal még várni kell egy kicsit- az olasz ügyészség még most kezdi majd vizsgálni Salvini munkatársának orosz videóját.
advocat
Kikérem magamnak! Miért néznek hülyének! És ki akar kis hazánkban letelepedni. Könyörgöm!!! Egyet mutassanak! Perzse előtte jól megfizetik és pakisztáni migráncsak fogják nevezni! A szín megfelelő lesz! Vannak ilyenek kis hazánkban! Néhányan.
advocat
És jelenjen meg, hogy Orbánnénak van e valami véleménye! Csak az érdekesség kedvéért! A rohadékok, miért Gyurcsánynéznak. Van annak az asszonynak anyakövbe is bejegyzett neve!!! Egy személyiségi jogi pert megérne, hogy a pofájukra faggyon az a gúnyos mosoly! Szégyeljék magukat! A név hozzátartozik az emberhez! És vannak jogok, de kis hazánkban??? Szóval a család léphetne. Megérne egy misét! És hívják fel a figyelmet Gyurcsány megjegyzésére. Csak így lenne esetleg tisztességes! De ezek???
advocat
„Hű, de hülyék vagytok!” – üzente Gyurcsány Ferenc
lampa laz
Sikerült belőni már megint ezt az idiótát.
Borsodi
Valami újat nem lehetne,jobban elhinnénk pl. Gyurcsány lebontatná az összes stadiont,vagy a várat és kórházat építtetne.
kereső
Valahogy tavaly április óta "nem jöttek a migráncsok, meg Gyurcsány sem akarta lebontani a keritést". A migráncsok mostanában csak választások előtt jönnek, meg a keritést is csak akkor akarják lebontani Gyurcsány-meg Gyurcsányné. Igazi innovativ kampányt inditott a fidess. Az is hülye aki ezt igy elhiszi.
jesz
...az sem mindegy, ki bontja a kerítést...rengeteg pénz van a bontásban, terület-helyreállításban(is)...akár marad, akár bontják, nagy kasza...
kokopelli
@kereső: ...de a Soros,már régóta felkeresi a "migriket" és egyezteti a időt!Nyolcan látták őt,de "az" nem ő volt!
Miért is jönnének? Elfelejtettem!
lusta
Azért ahhoz pofa kell így így belegázolni egy idős hölgybe, hogy Gyurcsányné, Gyurcsány anyukája le akarja bontani a kerítést.
namihami
@Nessy: ...nagy marha vagy! Ha esetleg gondolkodnál...
Óh, Te kis naív, belegondoltál egyáltalán abba, hogy kiről, niről, milyen párt tagjáról és funkcionáriusáról beszélsz?
Na, látod...
cikicakk55
@Mirabilis: Hódmezővásárhelyen is hirtelen megnőtt a letelepedési kedv. 1150 újonnan bejelentkezett ember került elő 2 hónap alatt.Itt,ahol nincs szinte semmi munkalehetőség( a közmunkán kívül) mi lehet a nagyon vonzó? Lázár küldi át a makóiakat?
Nessy
Ennyire ötlet nélküli kampány milliárdokért! Igaz, hogy az ismétlés a tudás anyja, de csak a komplett hülyéknek kell többször is elmondani valamit, hogy felfogják! Pláne, hogy senki nem akar kerítést bontani. Ahhoz kevés lenne pár polgármester, különösen mióta elindult a választási "lakos vándorlás". Még szerencse, hogy a fidesz "tiszta választást" ígért. Mármint tiszta hülyének néz mindenkit!
Ugye, KISZ Halász??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.