Petíciót írtak a MÁV vezetésének az állandó késéseket megelégelő utasok. Ők kaptak – egy sokat nem ígérő – választ, de a pályán veszteglő utasok legtöbbször hiába szeretnék megtudni, mire számíthatnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Na ugye! Mennyivel is jobb a kisvasút szidva,az akkor és oda megy ahová a bán épp mondja?
papa.49
@Borsodi: Minden téren a rombolás, a leépülés látható, csak a zsebek tömése folyik zavartalanul !!!
Írod menetidő, igen mi Martfűn élünk, és innen 40 éve még volt reggel gyorsvonat a Nyugatiba, este meg vissza, az idő a gyorssal 2 óra volt, voltak vonatpárok amelyek végig mentek Pestig, illetve Szentesig. vagy Hódmvásárhely, Makóig !!!
Ma ilyen nincs egy pesti út 5 óra, az átszállással míg régen max. 3 óra volt személyvonattal, a távolság 140 km !!! A következtetést mindenki maga vonja le ...
lusta
@Borsodi: Tegyük azért azt hozzá, hogy egyszer már be akarták zárniaz ózdi vonalat. Akkor a helyiek, az önkoriakkal együtt elintézték, hogy a vasút felújítására a győri levedlett síneket építik itt be a felújításkor. Azóta eltelt ezer év és semmi. Még a deltát is felszedték. Az egybites 300 forintos budiforradalmárok számára egyertelmű az elmútt nyóócccév és Gyurcsány felelőssége.
Borsodi
@lusta: Ezt a régiót szisztematikusan pusztítják 13 éve,de annyira sötétek az emberek,hogy még tapsolnak is hozzá,mert a legtöbben itt szavaztak a fideszre. holott ezt már lassan nem is tartozik Magyarországhoz.mert a politikusok erre nem jönnek.
www.youtube.com/watch?v=hqXjpir9PLo

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.