A tragédiában az ismert énekes, L. L Junior kisfia veszítette életét. A Blikk munkatársa utolérte Juniort, aki szűkszavúan megerősítette a szörnyű hírt. Az énekes teljesen összeroppant. A baleset a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél történt,

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem érdekel a zenéje, nem is hallgatom.
De, Tisztelt L.L.Junior. Kérlek fogadd tiszta szívből jövő, őszinte és együttérző részvétemet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@ila51: Mint ahogy írtad is, Angliában már kitalálták a babahámot. Itthon egy híres ember gyerekének tragédiája kellett a hasznosságának felismeréséhez.
Figyeld meg, a világ legjobb ötleteként fogják piacra dobni. Szerencsére.
Málna
@Eriksson: Létezett az már 16 éve is, amikor az én gyerekem volt pici, de azóta sem terjedt el.
Eriksson
@Málna: Persze, hogy nem, mert aki szerette volna alkalmazni, az is le lett szólva, hogy na mi van? A gyereked sétáltatod, vagy a kutyádat?
Rengeteg gyerekbaleset történt már ilyen okból, csak azok nem kaptak akkora nyilvánosságot, hogy felrázzák a közvéleményt.
Málna
@Eriksson: Igen, ez nálam is közrejátszott, hogy végül nem foglalkoztam komolyabban a gondolattal, hogy beszerzek egy ilyen pórázt. Tartottam a beszólásoktól. Azóta szerencsére sokat fejlődtem (sok kommentet olvastam), ma már ez nem lenne szempont.-:)
Eriksson
@Málna: Szerencsére a családunkban senki nem hallgatott az ilyen ellendrukkerekre, gyerekeimnek volt és minden unokámnak is van, volt hámja, amíg el nem érték azt a kort, hogy felelősen tudjanak közlekedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.