Míg Palkovics László szép új Magyarországot álmodhat a miniszterelnök víziója szerint, Kásler Miklós irányítása alatt kormányzati elfekvővé válhat a humántárca. Az elmúlt hónapokban a miniszteri bársonyszékek mögött jelentősen átalakult Orbán negyedik kormánya.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Mert megérdemli múlhatatlan érdemei elismeréseként!
Kedvenc olvasmánya: Mit kössek, hogy kössek?Háziasszonyok, villanyszerelők és hóhérok kézikönyve.
Eladott Ország
Mindeközben arról egy retkes szó nem esik sehol, hogy ha így megy tovább minden a minden oldalról sikeres fideszes oktatáspolitika terén, akkor 10-15 év múlva nem marad tanár az állami oktatásban, hogy a tanévkezdés előtt pár nappal 1700 pedagógus hiányzik a rendszerből, hogy miközben a magániskolában zeneszoba és tisztított levegő várja a szerencsésebb nebulókat, az állami intézményben sínylődő szerencsétlenebbeknek elmaradt órákkal és elhúzódó felújítással startol az új tanév. De hörögnek, visítanak, kampányfogást kiáltanak, amiért az ellenzék az Alkotmánybíróságon támadja meg a köznevelési törvény módosításait. És ugyanígy fognak hörögni és visítani hamarosan, amiért az ócska gyalázatos törvénymódosításuk miatt országos diáksztrájk szerveződik szeptember 13-ára. Erre van eszük, hogy Soros-bérencezzék a diákokat, hogy 10 éve minden követelésüket lesöpörjék az asztalról, hogy döngessék a mellüket.
Nessy
@Eladott Ország: Most megint választási kampány részeként emlegetik a tanárok és diákok véleményét! ha meg nincs kampány (mármint hivatalosan, mert a fidesznél állandóan az van), akkor ellenzéki hiszti!
Igaz, ha van pár milliód tanévenként, akkor van elitiskola újgazdagéknak!
lusta
Jó, jó, de ezeknek a diákoknak vannak ám szüleik is. Nem a diákok húzzák be és választják meg, adják le a voksukat.
justhpeter
Orbán zrt vezérigazgatója, ugyan ! Szégyenteljes pojáca, semmi más.
Eladott Ország
@justhpeter: Azért zrt. vezérigazgató, mert a csúti bűnöző és politikai prostituált az országot saját vállalkozásának tekinti, ahol a közpénz elveszti közpénz jellegét, az is sajátja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.