Megszólalt kisfia halálával kapcsolatban L.L. Junior a közösségi oldalán.

Ahogy azt korábban megírtuk, az énekes kisfia szombaton szenvedett halálos balesetet, miután Zuglóban egy autó halálra gázolta. A baleset a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél történt.

A rendőrség információi szerint eddig tisztázatlan körülmények között 2019. augusztus 31-én 18 órakor a XIV. kerületben, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél egy autó elütött egy gyermeket. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

L.L. Junior vasárnap délután Instagram-oldalán azt írta:

"Felszállt a mennybe a kisangyalom... Nem tudok megszólalni. Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az Úrhoz. Két héttel a 4. szülinapja előtt. Köszönöm a részvétnyilvánításokat, elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok rá. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban. [...] Köszönöm mindenkinek az együttérzését, de most erősnek kell lennem, mert fel kell neveljem Lacikámat... Nincsenek szavak!!!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

L.L. Junior apósa, Körtvélyessy Zsolt korábban a Hiteles Híreknek azt mondta, saját unokájaként szerette a kisfiút.

Mindannyian teljesen összeroppantunk, egész éjjel nem is tudtunk aludni. Ésszel felfoghatatlan, ami történt. A családdal közösen imádkoztunk, mert most csakis ez az, amit megtehetünk. Viszonylag sokat találkozom Laci fiaival, nagyon megszerettem őket

- tette hozzá a Hiteles Híreknek Körtvélyessy, aki vidékről sietett Budapestre, hogy lányát és vejét támogassa a nehéz órákban.

Még mi sem tudunk pontosan semmit, de valószínűsíthető, hogy az autó vezetője nem hibázott. Dávidka szaladt ki a jármű elé egy olyan szögből, ahonnan a sofőr nem láthatta

- nyilatkozta a színművész a lapnak.

Forrás: origo.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.