Az alkalmas, már bizonyított polgármesterek és az alkalmatlan jelöltek között kell dönteni októberben – mondta Rogán Antal a Hír TV vasárnap esti műsorában.

"Három bohóc áll szemben egy tapasztalt, kipróbált főpolgármesterrel" – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, aki Puzsér Róbertet és Berki Krisztiánt minősíteni sem kívánta, Karácsony Gergely zuglói polgármesterről szólva pedig arról beszélt: ő "már minden volt, mindenféle formában, kezdte az SZDSZ-nél, az LMP-nél, aztán a szocialisták miniszterelnök-jelöltje lett, csak közben a kerületével nem foglalkozott, amit kis híján tönkretett".

Rogán: "Három bohóc áll szemben" Tarlóssal

Rogán Antal Solymáron 2009-ben

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Solymári

Hozzátette: Karácsony Gergely "parkolási ügyektől kezdve, a Jobbikon keresztül már mindenben beszélt mindenféle ostobaságot, amiből aztán kénytelen volt nagy lépésekkel visszahátrálni". A zuglói parkolási üggyel kapcsolatban hangsúlyozta, hogy az összes fővárosi kerületben nyereséges a parkolás, Zugló az egyetlen, ahol veszteséges, ami nonszensz, "ilyen a világon nincsen".

Azt is mondta a miniszter, hogy a Liberálisokkal kötött együttműködésben Karácsony Gergely "bevállalta" a drogliberalizációt, ami "a gyermekeinkre nézve rendkívül veszélyes dolog".

Vele szemben Tarlós István személyében van egy olyan kipróbált, tapasztalt főpolgármester, aki, "ha kell, még velünk, a kormánnyal is konfliktust vállal a város érdekében" – jelentette ki.

Tarlós István bizonyított Budapest élén az elmúlt kilenc évben, rendbe tette a főváros "Demszky után szétzilált" ügyeit, befejezte a 4-es metrót, belekezdett a metrófelújításokba – van, ahol már be is fejeződött –, és megcsinálta például a fonódó villamosokat – sorolta a fideszes politikus, akinek várakozása szerint az emberek döntése egyértelmű lesz a választáson.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője kiemelte: a Fidesz-KDNP szinte minden településen rendelkezik olyan kipróbált, tapasztalt polgármesterrel, aki jól végzi a munkáját. Velük szemben indítanak olyan ellenzéki jelölteket, akiknek egyetlen célja "egy baloldali hatalomátvétel előkészítése" – mondta, úgy értékelve, hogy az alkalmas, már bizonyított polgármesterek és az alkalmatlan, csak hatalmi célokból indított jelöltek között kell dönteni októberben.

A miniszter arról is beszélt, hogy "a zuhanyhíradóban" azt lehet hallani, hogy Gyurcsány Ferenc összehívta a volt gazdasági és titkosszolgálati embereit, és azt mondta nekik, ha segítenek a választáson az önkormányzati hatalomátvételben, akkor mindenkinek fog jutni egy kis megbízás, gazdasági lehetőség. A Gyurcsány-kormány, a Gyurcsány-Bajnai-éra teljes újraépítésére készülődnek, semmi másra – jelentette ki, hangsúlyozva ugyanakkor: ezt már ismerni 2010 előttről.

A nyugdíjasok 9 ezer forintos rezsiutalványáról Rogán Antal azt mondta: az elmúlt években a nyugdíjasok Erzsébet-utalvány formájában kaptak pluszjuttatást, de mivel az Erzsébet-utalvány megszűnt, most rezsiutalványt biztosít a kormány, ami egy gesztus, segítség az időseknek. Jelezte, hogy valószínűleg idén is lesz nyugdíjprémium és -kiegészítés. Megjegyezte egyúttal: egyes ellenzéki politikusok "komoly tiszteletlenséggel" beszélnek az idősekről, "nem gondolom, hogy az idős embereket bármivel meg lehetne vásárolni". Akik pedig támadják a kormányt, azok annak idején "az IMF első parancsára" elvettek egyhavi nyugdíjat a nyugdíjasoktól és egyhavi bért a közszolgáktól – tette hozzá.

A miniszter úgy értékelt: míg a jobboldalt a tettek – új munkahelyek, bővülő gazdaság, jelentős adókedvezmények, rezsicsökkentés – jellemzik, addig a baloldalt a be nem tartott ígéretek.

Szerinte egyébként egy ideológiai küzdelem zajlik, a baloldalon át akarják rajzolni a világot a saját képük, kedvük szerint, ami most "a zöldideológiába van becsomagolva", de "ez olyan, mint a görögdinnye: kívülről zöld, belülről viszont piros". Az európai zöldek gazdaságpolitikai programja mögött ugyanis "szimpla kommunizmus van": államosítás, gazdasági tulajdon elvétele, magas adók, alapjövedelem fizetése – mondta.

Van azonban ezzel szemben jobboldali alternatíva – folytatta –, amely "külön kikristályosodik" a bevándorlás körüli küzdelemben. A baloldalon "elképzelték, hogy elárasztják (...) Európát és az angolszász világot bevándorlókkal", ám az emberek részéről ezzel szemben "egy természetes ellenreakció" született – fogalmazott. Szavai szerint ezt a küzdelmet testesíti meg például a magyar kormány is a kerítés felépítésével, Olaszországban Matteo Salvini a kikötők megvédésével és Donald Trump amerikai elnök is, amikor fellép a délről érkező bevándorlási nyomással szemben.

Az olaszországi belpolitikai helyzetről Rogán Antal azt mondta: az Öt Csillag Mozgalom (M5S) és a Salvini vezette Liga koalíciója elég abszurd volt, hiszen egy zöld-balos párt és egy erősen jobboldali politikai tömörülés koalíciója volt. Szerinte az volt a csoda, hogy eddig fenntartható volt. Hangsúlyozta, hogy az M5S nem értett egyet Salvini bevándorláspolitikájával, ami a szakítás egyik fő oka volt.

Rogán Antal jelezte, a közvélemény-kutatások szerint ma az olasz emberek többsége választást akar, ehhez képest most a fejük felett egy új baloldali kormány létrehozásáról döntenek.

(MTI)

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Budapest és az egész ország érdekeivel szemben viszont sokszor három címeres gazember áll és ezt ma - a fidesz-kdnp által felügyelt - maffiózó-kormánynak nevezhetjük...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Miben bizonyitottak roggyant tonyo? Abban hogyan kell kinyalni orban segget egy kis alamizsnaert?
Budapest az orszag legnagyobb adobefizetoje es csak toredeket kapja vissza fejlesztesekre. Ezen kell valtoztatni az uj vezetesnek, amely valtja sarlos elvtarsekat.
Mellesleg inkabb vagyok a bohocok kiralya, mint a kiralyok bohoca.
RonaGyuri
Ami sok az sok(k)

Toncsi & Zsóti pas de deux-a mindent vitt



Már magéban az sem semmi, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője volt a vendég a Hír TV Bayer Show című műsorában.
Az egy dolog, hogy a műsor nagy részében Gyurcsányoztak ezerrel, majd azon rinyáltak, hogy „Az olaszok többsége új választást akar, de a fejük felett megegyeztek a baloldali pártok”Na itten álljunk meg egy pillanatra. Az orbáni propaganda egyik legerősebb humor-bombonjáról van szó. Igen ők jobban tudják, hogy mit szeretnének a többi országban a többség! Ami már magában sem piskóta, de hogy valami fatális véletlen folytán pont azt, ami Orbán??? =))
No de vissza a műsorhoz, Toncsi elemében volt és Zsóti kihozta belőle azt ami: egy buta műveletlen arrogáns paraszt-suttyó. Szólt a közelgő helyhatósági választásokról:
„Az emberek pontosan tudják, hogy kik alkalmasak erre, és a Fidesz szinte minden településen rendelkezik megfelelő emberekkel, míg a baloldal szimplán hatalomátvételre készül. Erre a legjobb példa Budapest, ahol Tarlós István komoly eredményeket ért el, míg vele szemben három bohóc áll”
nezelodo
Na, nekiállt aggódni a Tóni, hogy elveszi a nép Orbán marionett bábúját! Kedvező jel!
kereső
Na álljon már meg a nászmenet. Töke van a menyasszonynak. Először is egy "közalakalmazott" közszolga!!!, hogyan minősitheti igy ellenfeleit,. Micsoda bugris tempót visz az állampárt-és prominens képviselői? Másodszor- mi lófüttyöt csinált a fidess, ellenzéki időszakában? Nem a hatalom megszerzése volt a fő célja- mint, minden politikai pártnak- akkor mit kiabál ez a gumizsizmás az ellenzéki pártokra. És mi az hogy- baloldal? A fidess mostanság már igazán nem tekinthető "jobboldalinak"- hacsak egy szélső jobbra elhajlott fasiszta móddszerekkel operáló pártot nem tekintünk "jobboldalinak".

Hazudni szabad-e reogánbűnözőantal? Mert mindaddig, amig nincs bizonyitékod gyurcsány ellen/ténylegesen ezt mondta, tette/- az mindaddig hazugság, hamis vádaskodás-és aljadék politika." államosítás, gazdasági tulajdon elvétele, "--!!! már megint ez a módszer- én megcsinálom, és ráfogom a kisnyúlra. Jobb lenne, ha elszámolnákl az 5. kerületi ingatlanokka, meg a kötvénypénzekkel- meg a minisztériumod által a feleséged cégeinek juttatott száz milliókkal. Köpedelem.
tudode
Az ovisok erre azt válaszolnák : BUNKÓ AKI MONDJA!!!
Hari
@kereső: tipikus fidesz retorika :tényként előadni a nekik nem tetszők "állításait" gondosan ügyelve, hogy azok véletlenül se reagálhassanak az elmondottakra. Így a hallgatóságban ez rögzül.
Jozefina
Vinnyognak a patkányok!!! Érzik a veszélyt???!!!
Klubtag
Budapest és az egész ország érdekeivel szemben viszont sokszor három címeres gazember áll és ezt ma - a fidesz-kdnp által felügyelt - maffiózó-kormánynak nevezhetjük...
Dr plágium
Nem szabadna egy felelős politikusnak ilyen stílusban minősíteni az ellenfeleket. Azt azért el kell ismernem hogy kettő valóban bohóckodik és fingja sincs mibe mászik bele (illetve van, a fidesznek dolgoznak).
Sziszifusz
@reagens: 08:01
Nagy pofáraesésben lehet része annak aki politikai ellenfeleiről lenézően, lekicsinyítően nyilatkozik.
Az önbizalom hiányát nem ellensúlyozza mások pocskondiázása. Az ilyen magatartással az illető önmagát járatja le.
Mrfingusz
Te kis patkány,megérinteném a pofád meggyógyulnál !
reagens
@Sziszifusz: Ez a minősítés a minimum azok után, ahogy ezek a kis senkik verték magukat Tarlós ellen!
Libsifingatás lesz a választáson!
colibri
Mégis, a legnagyobb bohóc, aki csaló, tolvaj is egyben ez a másik vidéki suttyó rogán tonyó!
Eladott Ország
-Apád fazekas?
- Nem!
-Akkor, hogy tudott ekkora köcsögöt csinálni?
uploads.disquscdn.com/images/c53d6051ac40d02f0703f8dd35aafe1f199ab7b8a412576590a58c9863d4427a.jpg?w=600&h=483
Azt meg a legvadabb rémálmaiban sem gondoltam volna, hogy politikusok és pártok azért indulnak tetszőleges választáson, hogy megszerezzék/átvegyék a hatalmat. Ez tényleg veszélyes! A műanyagkeresztények istenének legyen hála, hogy ez a riadt képű, de annál dörzsöltebb bűnöző a helyén van, és megvilágosította az elmémet. Még a végén úgy éltem volna le az életemet, hogy azt hiszem, a választáson jobb híján, puszta jófejségből, önfeláldozásból és kikapcsolódásképpen szoktak indulni a népek. És ez is ráfért a pofájára a sunyi maffiózónak, aki letelepedési kötvényenként árusította ki az országát ellenőrizetlen hátterű migránsoknak.
reagens
@Horizont: Budapest győzni fog. Ezek a bohócok mennek a levesbe. Nincs annyi antimagyar álértelmiségi magyargyűlölő, hogy Tarlóst le tudná váltani. Ők lázadozzanak csak a libsi keltetőkben!
papa.49
Na te már csak tudod gumicsizmás parasztgyerek roggyanttonyó, te ugyan mit tudsz a seggnyaláson kívül semmit !!!
colibri
@Horizont: Az! csikari. Minden mondatában beazonosítható.
reagens
@Eladott Ország: A Fidesz egyszerűen csak rendet tesz! Tehetné erélyesebben is. Nagyon ráférne már Magyarországra!
magyarbakancs
Mindig minősitenek ezek.
De ha valaki PATKÁNYNAK nevezik öket felvannak háborodva.
Pedig nem áll messze az igaszságtól.
Nessy
Anno a szovjet háborús filmekben volt természetes. hogy az ellenség, gyáva, ostoba, impotens, míg náluk ott volt a bölcsek köve.
A gyengébb legyőzése nem dicsőség, értelmes ember nem is lehet rá büszke.
Tarlós Nertárs már kerületi polgármesterként is hűségesen szolgálta az éppen regnáló hatalmat, nem törődve a kerületiek érdekeivel.
Kiváló biciklista! Felfele hajlong, lefele tapos! Párttagságát, elvhűségét az érdekei határozzák meg.
Nessy
@colibri: Bárki légyen, is sajnálatra méltó!
Azt mondja az Irás: Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat!
A kommentjei alapján nagyon gyűlölheti "tenmagát"!
Qqberci
TaplóPista már vizonyította az alkalmatlanságát...
JAJMÁR
Igaz, de ők vannak otthon, a porondon... cirkuszba bohóc való! (Cirkusz az egész politikai világ, amolyan Cipollás - főleg ahogy arrogánst elnézem - és hasonló véget is jósolok neki)
Eladott Ország
@reagens: ma, 09:35; A legnagyobb rend akkor lesz az országban, ha a fidesz bűnözők börtönben lesznek!
Nem ússzátok meg! pctrs.network.hu/clubpicture/1/8/6/7/_/a_jovo_elkezdodott-001_1867837_9775.jpg
reagens
@Eladott Ország: A magyarok nagyon jól tudják,mi kell ahhoz, hogy rend legyen Magyarországon! Már alakul és a magyarság nem enged belőle!
Eladott Ország
@reagens: ma, 10:03; Milyen magyarság, te hülye elmebeteg! Rendszerszintű csalással a fele sem igaz! A felével sem nyert kétharmaddal a háromharmadért?!
reagens
@Eladott Ország: A magyarok megoldják, hogy rend legyen Magyarországon és a szavazataikkal élve erre minden esélyük meg is van!
Aki Én
@reagens a buta Shikari:
Te egy súlyosan beteg ember vagy.
Nessy
@Eladott Ország: A határon túli "magyarok" megoldják pár milliárdért !!! Vagy az összes itthoni választó 30 %! A fidesz jelenleg más kacsójával szedi a csalánt!
Eladott Ország
@reagens: ma, 10:15; Akkor lesz rend ebben az országban, ha a fidesz bűnözők a börtönben lesznek, a bűnöző csúti cigánnyal, Polt Péterrel és Olajszőkítő Ragyás Sanyával az élen! Addig ez az ország Európa szégyene és koldusháza marad.
dr. prédikátor
@reagens: Nyikari cerkóf patkány! te mocsok román tetű!!! te csak NE HIVATKOZZ A MAGYAROKRA!!!Takarodj vissza romániába a kecskebaszók közé!!!
Sziszifusz
@reagens: 09:16
Ezek a "senkik" maga a nép. Tarlós pedig nem lesz olyan tartós mint aminek szeretnék.
Az ő lemeze karcos és lassan lejár, már az utolsó fordulatokat teszi.

Amennyiben választási manipulációknak köszönhetően, esetleg ismét ő lenne a főpolgármester, akkor sem sokáig töltené be a tisztséget , legfeljebb 2022-ig.
jesz
@Nessy: ez a ..."más kacsójával szedi a csalánt"...ez tetszik...igazi széplélékre vall...ilyen cizellált mondással rég találkoztam, ráadásul a lényegre utal.
Macskaszem
A választási informatikára is rátenyereltették már a mangalicaszerelőt, mégis fosnak.
verőce21
Itt a blogon, mégtöbb bohóc és zenebohóc fújja rendületlenül a sok aljas állításait és butaságait.
Van másik...?
luiz
Majd a budapestiek eldöntik, hogy ki a bohóc
reagens
@Sziszifusz: Tarlós lesz a főpolgármester, hiába is próbálják ezt elmanipulálni ellenzéki szinten. A fővárosban a józan, értelmes többség tudja, hogy csak Tarlóssal van Budapestnek jövője!
reagens
@dr. prédikátor: Majd ha megtanultál viselkedni talán szóba állok veled. Addig csak a taknyoddal játssz öcsike!
reagens
@Eladott Ország: Lesz rend, ne aggódj!
Sziszifusz
@reagens: 11:01
Manipulációra, csak a Fidesznek van lehetősége, mivel a választási szervek minden helyén, az ő potentátjaik vannak. A semlegességnek már a látszata sincs meg.
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: Terád nem én emlékeztetlek, hanem saját magad! :)
Aki Én
@verőce IQ 21: ...tévedsz, nem vagytok olyan sokan.
Nessy
@reagens: Az biztos! Még több stadion, beton kolosszus, miután más építőanyagot nem ismernek, és Budapest lesz Európa egyik legforróbb pontja. Hazánk nagyjait ez meg nem zavarja, hiszen a lakásuktól a szolgálati kocsijukon keresztül az irodájukig minden klimatizált. Természetesen jó részük grátisz.
A közintézmények, a szegényebb lakók meg oldják meg az életüket, vagy dobják fel a talpukat, ha nem sikerül. Nyáron még a virág is olcsóbb a temetésre.
Tapintatosan közlöm, hogy zenebohócnak alkalmatlan vagyok, sosem volt jó hallásom, sem ritmus érzékem!
Igaz, már Lucifer is megmondta Ádámnak, "tragédia, nézd komédiának, és szórakoztatni fog legott" ! Csak ez kicsit drága szórakoztatása a szervilis híveknek!
reagens
@Nessy: Nem én használtam a zenebohóc kifejezést, de egyetértek vele. Jó lenne, ha nem lázadnál a városkoncepciók ellen és aggodalmaskodnál, hiszen vannak választott vezetőink. Majd ők eldöntik, milyen legyen a város. Nem kell neked ezzel foglalkoznod. Ha nem tetszenek az elképzeléseik, ne szavazz rájuk! Ezt nevezik demokráciának!
reagens
@Sziszifusz: Akkor az előválasztási cirkusz és Tarlós ekézése nem manipuláció volt. Érdekes!
Eladott Ország
Tóni, síkhülye vagy! Hát mi a redvás franc szokott lenni az ellenzék célja egy választáson, ha nem a hatalomátvétel? Ennyire nyominger csak nem lehet egy feltalálózseni, akinek a felesége legalább annyira okos, amennyire szép, és legalább kétszer olyan sikeres üzletasszony, mint amennyire jóképű a "zura". Most rendes hülyemagyarként mit illik csinálni? Kapjak a mellkasomhoz, hogy úúúúristen, ezek a rohadék ellenzékiek le akarják győzni a fideszt? Hát hiszen arról szól ez az egész, szóval nekem nincs ebben semmi meglepő. Ha neked van, Tónifiú. akkor kurvára nem a helyeden vagy. Szét kellene nézni, hogy nem keresnek-e valahol sírásót, vagy útkaparót. Ott igazán kibontakozhatnál. Viheted magaddal Tarlóst is a síkosítóddal, ha már ilyen intim a viszonyotok. Persze, előbb számolj el szépen a zsákmánnyal, üld le a rád kirótt jutalmat, aztán lendülhetsz praxisba az ásóval.
Nessy
@reagens: De a nem éppen értelmes döntések ódiumát annak is viselnie kell, aki nem ért vele egyet! A Választási törvényünket , a választási bizottságok összetételét tekintve a "demokratikus választás" meg illúzió manapság kis hazánkban!
Sziszifusz
@reagens: 12:17
Apropó ... Választást megelőző, jelöltek közti nyílt vitára ki áll-e ugyan Tarlós István ? Úgy gondolom, hogy nem.
Annak ellenére sem, hogy Magyarországtól nyugatra ez megszokott dolog.
Jaaaaa ... most jut eszembe, mi magyarok kelet népe vagyunk. Talán még sem mindenki, aki igen az is csak ideiglenesen, amíg a pávatánc olyan fordulóban van.
.
reagens
@Nessy: Azt, hogy neked mi illúzió és mi nem, szubjektum. Magyarországon általános, titkos választójog van. Ennek a következményeit a kisebbségben levőknek is el kell viselni. Tessék már tudomásul venni, hogy minoritásban vagy és ezek szerint nem a te elképzeléseid valósulnak meg!
reagens
@Sziszifusz: Burundiban pedig szokás megenni a leváltott minisztert, de nálunk azt sem teszik.
Tarlós, ha nem akar, nem vitázik. Úgy tudom, nem kötelező és én sem látom értelmét, hogy ezekkel huzakodjon!
desir62
Tónyókám, te meg a vezéred udvari bolondja. Miért godolod, hogy csak ti vagyto alkamasak, igaz lopásban nagyon tudtok jeleskedni.
Sziszifusz
@reagens: 12:59
Tarlós azért nem akar vitázni , mert nem akarja a választók előtt, Karácsonyt megszégyeníteni, azzal, hogy szemtől-szembe cáfolja állításait. Vagy talán mégsem erről van szó ?
" A szó veszélyes fegyver s van aki fegyvertelen."
Tarlós azért nem akar vitázni mert, akkor kiderülne,hogy ő csupán egy bábú Orbán Viktor bábszínházában.
.
papa.49
@desir62: Meg a növekvő lakás alapterületben NA ABBAN IS VERHETETLEN A TONYÓ !!!
reagens
@Sziszifusz: Gondolhatsz azt, amit akarsz, miért nem vitázik Tarlós velük, de nekem a legkézenfekvőbb megoldás jut eszembe. Miért vitázna? Biztos a győzelme és nem áll le birkózni olyanokkal, akik szakmailag a közelében sincsenek! Az kicsit nevetséges nekem, hogy az ellenfelek meg tudnák szorítani!
Sziszifusz
@reagens: 13:21
Te is tudod, hogy nem erről van szó.
A legutóbbi közvélemény kutatások szerint is, igen kicsi a különbség Tarlós és Karácsony közt.
A szavazók köréből sokakat maga mögé állíthatna, azzal, hogy egy vitában saját terveit bemutatná. Vitatársa megszólalásainak tartalmát cáfolná, és így "lemosná" a kínálatból ellenfelét.
Nem teszi, ez önmagáért beszél.
.
papa.49
@Sziszifusz: Tanult a csuti példájából mikor felsikálta vele a padlót a Gyurcsány !!!
reagens
@Sziszifusz: Olyan statisztikát és kimutatást lehet csinálni, amilyet akarunk. Nekem kétségeim vannak Karácsony népszerűségét illetően, de nem is ez az érdekes! Tarlós nem áll le velük vitatkozni és ezt megértem.
Karácsony Tarlóst lemosná? :-))))))))))))))))) Megnevettettél!
namihami
Rogán: "" Három bohóc áll Taplóssal szemben.""
Mellette pedig egy egész fideszcsürhe és tolvajaik, kiszolgálóik és határontúli élősködőik.
Valóban nem egyenlő az arány.
Sziszifusz
@reagens: 13:49
Nem arról írtam, hogy Karácsony mit tenne Tarlóssal, hanem arról, hogy Tarlósnak egy vita során lehetősége lenne Karácsonyt "lemosni".
Tarlós nem él ezzel a lehetőséggel, mert bábuként, képtelen lenne önállóan, slágfertig válaszokkal reagálni, a vita során felmerülő kérdésekre.
reagens
@Sziszifusz: Azt vélelmezel, amit akarsz. Azért meg nem fog vitázni, hogy a ballib sajtó minden szavát kiforgassa. Főleg így, hogy nyerésre áll!
Sziszifusz
@reagens: 14:14
Egy szó mint száz, Tarlós István nem áll nyerésre, emiatt be van sza..va .
Ugyanis nagy bajban lesz, ha az új városvezetés feltárja azokat a stikliket amik az elmúlt évek alatt történtek. Lehet, hogy Tarlós tudtán kívül, de mint első számú vezető, az ő felelősségére.
.
reagens
@Sziszifusz: Szerintem simán és magasan nyer! A stikli pedig szoclib szokás!
Mrfingusz
@reagens: anyukádat is rendbe rakta ? :) Persze attól vagy ilyen idióta .)
Borsodi
Abban igaza van,Berki egy bohóc nem tudom,hogy indulhatott egyáltalán mikor felfüggesztett börtön büntetése van. Az is bolond aki rászavaz..Karácsony az esélyes ezért izzad a fidesz.és mocskolnak mindenkit.
www.youtube.com/watch?v=y7UUe9nPHhI
Nessy
@Borsodi: A mocskolódás, rágalom hadjárat, mindenki hülyének nézése a fidesz kampánycsomagjának az alapja!
gibgab
De csak utánad Tóni! Nézz már a tükörbe! Mi lett belőled 20 év alatt?
Eladott Ország
Mondja ezt Magyarország és talán egész Európa egyik legkorruptabb politikusa. Jól pofán kéne már baszni szívlapáttal ezt a kis gecigyereket! A lopásokat már 2000 környékén informatikai kormánybiztosként elkezdte (lezsugázott közbeszerzések) aztán intenzíven elkezdett lopni 5. kerületi polgármesterként (ekkor ismerkedett meg a maffiával és Habonnyal) azután ez a bűnöző mesteri szintre emelte a közpénz lopást a letelepedési kötvény nevű konstrukcióval amit ő talált ki (ajánlották neki kínai maffiózók) és nyomott végig. Mára nem legálisan szerzett vagyona valahol 10 és 20 milliárd között lehet, fényűző életvitelét alig tudja palástolni. A "zuhanyhíradóban" azt is hallani, hogy a gyerekeidhez nem sok genetikai közöd van, te geci- és gerinc nélküli szarházi köcsög Rogán! A propagandaminiszternek, roggyant Tóninak (beceneve:ANTILOP) egyetlen szava sem igaz! Hazudik, csal, lop reggeltől estig, hiszen ez a hivatása! Egy gerinctelen, hitvány alak, akinek az a dolga (kurva sok pénzért), hogy fényesre nyalja a felcsúti törpediktátor szaros valagát, és az ellenzéki politikusokat a sárba tiporja! Rogán, mindig is meg fog maradni egy suttyó vidéki parasztnak (elnézést a valódi dolgos parasztoktól)! A legnagyobb bohóc pedig az Orbán által vezetett maffiakormány!
Macskaszem
Kibújt a szög a zsákból. Berki rossznéven vette a bohócozást. Ezt mondta:
"BIZONYÁRA ROGÁN ÚR ELFELEJTETTE, HOGY ENYÉM A CIRKUSZ, ÉS NÁLAM VETTE A JEGYEKET."
Hoppácska roggyanttónyó. Nem fizettél rendesen, mint a Donáttal hírbehozott takarítónőnek?
Sámannus
Hazaárulókám fejezd be a lopást ez a kijelentésed is ezt fedezi. Jó ideje bujkálsz a nyilvánosság elől. A maffiát pénzelitek folyamatosan. Ennyi csak a bajotok Karácsonnyal.Álszentek vagytok, mert amit beszéltek, az ellenkezője igaz.
Sámannus
@Nessy: Be vannak ám szarva, minden hírközlő eszközt bevetnek, közben tolják tapló Pistát, aki löttyedt aggyal mindent gazemberségben partner.
Sámannus
Tóni a kamenyista jelölt Thürmer az ugye nem bohóc, mert ha a tányérjába szarsz azt is megeszi jóízűen.
evacica
Na megszólalt gülűszemű Antilop még ő címkéz! Karácsony nevét ne vedd a szádra, nem vagytok egy súlycsoportban! te aki a gazdi hűséges talpnyalója vagy sok közpénzért , te mersz másról véleményt mondani?! Hiteltelen vagy mint az egész Orbán kormány!!!
jesz
@luiz: szept. 2.. így igaz...csakhát viccre veszik budapest vezetőjének megválasztását...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.