A szeretetházban több mint két éve takarítóként dolgozó L. M. kitart állítása mellett, miszerint Donáth bántalmazta, két kézzel fojtogatta.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amúgy meg az is érdekes, hogy a TV2, 200 ezer forintért szerez pácienseket az ellenzék lejáratására, aztán ahogy elérték a céljukat nem fizetnek. És azt tudtátok, hogy Rajk László imperialista kém volt, valamint együttműködött a Horthy titkosrendőrséggel? Hogy mit csinált a jugoszláv külügyminiszterrel a paksi csőszkunyhóban azt már nem is említve.
Elfogyott az ellenség. Bevándorlók fideszül migráncs nincsenek, Soros/CEU/MTA messze jár már, nincs mivel hergelni az egybiteseket. A saját belső korrupciós ügyeik meg nem választás előttire valók. Na, most megnyugodtam, megtalálták.
uploads.disquscdn.com/images/2a1fe36179ddc5103f0c88db5171e1abd8d1040cb5160b2e0bd0d639a669604f.jpg?w=600&h=571
A lefestett Karmelita kolostor freskói helyett ( ICOMOS nemzetközi örökségvédelmi szervezet egyeztetése nélkül) az alábbi orbáni festményt javaslom kitenni:
uploads.disquscdn.com/images/e7d4d75515c34f2cbd63e30edbc68fecf725e4ce3e081300017f0ef1f0097ad4.jpg?w=600&h=563
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
A nő lejáratta magát, kirúgták, és még csak beígért pénzt sem kapta meg érte. Megszakad a szivem.
Nessy
Drága L.M.! Aki lejárató kampányt vállal, vállalja az ódiumát is! A mór megtette kötelességét, a mór mehet!
Dr plágium
Ha jól értem tettleges bántalmazás valóban történt, a többit csak kitalálták. A sértett nem tud arról hogy Donáth Anna szexuálisan zaklatott volna diáklányt, főleg azért sem mert nem is dolgoztak ott diákok.
Nagyon érdekes hogy a tv2-nek sikerült egy feljelentésből ilyen szart kavarni. Egyesek már pedofíliával is rágalmaznak. A következő lépés mi lesz? Gerontofília? Lefizetik valamelyik mamuskát, hogy vádolja meg az egész családot szexuális zaklatással?
Elvárhatnánk a médiától hogy szigorúan a tényeket közölje és ne kerekítsen köré meg nem történt dolgokat.
Természetesen, ha valóban történt tettlegesség büntetést érdemel az elkövető, bár ezek után kezdek kételkedni benne. Az egész pénzről szólt, és arról hogy Donáth Annát lejárassák.
reagens
Annyira érdekes!
Ha Orbánt kell rágalmazni, vagy a Fideszt, semmiféle bizonyítékot nem tart szükségesnek a balliberális ellenzéki kórus. Elég a vádaskodás.
Ha közülük valót kapnak rajta huncutkodáson, ráadásul tanúval, nekik még az is kevés!

Kitűnő kettős mérce, amit a választásokon meg fognak hálálni a választók a hazudozóknak!
Mentek a süllyesztőbe!
Aki Én
@reagens a buta Shikari: Ki vesztíti el százával a sajtópereket rágalmazás, hazudozás, lejáratás miatt?
Ne akarjál butábbnak.látszani, ez is bőven sok(k).
karma1
Az egesz sztori ott santit, - de kurvara - hogyha valaki latletet vetet fel, akkor a fenykepek melle szoveges reszt is ki kell tolteni, amiben megkerdezik a sertettet, hogy kitol szenvedte el a serulest, mivel latleletet azert vetet fel valaki, hogy birosagra, rendorsegre menjen a papirral. Bizony, ehhez mar az orvos elott kell nyilatkoznia - de termeszetesen ezeket az adatokat szigoruan bizalmasan kezelik, tehat akkor mi is tortent? Mert ilyenkor az orvosnak meg kell tennie a feljelentest rutinbol az ismeretlen tettes ellen, hogy lefedezze sajatmagat is.
Szoval ez a ringyo kepes volt beleallni egy ilyen hazugsagba, talaltak orvost is, aki csinalt visszamenoleg egy latleletet (ha ez valaha is birosag ele kerul, Donath ugyvedje igencsak megfingathatja a hamis iratot kiado orvost, mivel fojtogatasrol nem tett AZONNAL feljelentest, szoval nem lesz ez az ugy lefutva olyan egyszeruen, ahogy azt fideszek elkepzelik...Es mivel a ribi hivatkozott mas nokre is, akkor bizony oket is be kell vonni az eljarasba, le kell oket fizetni, mert kulonben nem fog megallni a hamis vad...
Hogy is van a hazug ember meg a santa kutya versenye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.