Megüzente volt párjának, hogy nem fogja visszaadni Lacikát. A gyászoló zenész kisebbik gyermekének halála után magához vette a nagyobbik fiút, Lacikát, és nem is akarja már visszaadni az édesanyjának, Csillának, amit ügyvédje dr. Mester Csaba így magyaráz. A rapper szerint volt párja felelős a kicsi haláláért.

(Forrás: life.hu, Mirabilis által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Talán voltak térfigyelő kamerák, amik rögzítették, hogyan történt.
Hírek 1: a kezét rántotta ki anyuka kezéből, Hírek 2 a karját.
Mirabilis
Úgy gondolom, mindig a szülő felelős a gyerekéért.
De lehet-e felkészülni mindenre egy szülőnek? Pl. lámpánál állok a gyerekkel és kirántja a kezét/karját az enyémből? Mert miért fognám olyan szorosan, mintha bilincsben lenne?
Mirabilis
Kegyetlenség egy anyától elvenni az egyik gyermekét, csak azért, mert a másik meghalt és még azt sem tudni pontosan hogy történt a baleset.
lljunior venné magához a gyereket, aki nincs is otthon, mert fellépésekre jár? Ki felügyeli majd ezekre az idökre a gyereket?
tudode
Magába nézhetne az apuka, mert nem várt gyermek volt a kisfia!
Jozefina
Undorító az egészben, hogy mindezt a nyilvánosság előtt teszik. Egy fikarcnyi érzés nincs bennük és abban sem, aki ebből hírt kreál!!!
Mirabilis
@Jozefina: Nincs mit tenni, a gyerek halála is nyílvános. lljunioré is az. Természetesnek veszem, ha egy celebnek a magánélete eddig is nyilvános volt, akkor miért ne lenne most is az?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.