Gyermekelhelyezési perbe torkollhat L. L. Junior családi tragédiája.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az énekes kisebbik, 3 éves fiát szombat kora este halálra gázolták Zuglóban a Vezér és Füredi út találkozásánál. A gyermek életéért közel egy órát küzdöttek a mentők, sajnos mindhiába.

A gyászoló zenész kisebbik gyermekének halála után magához vette a nagyobbik fiút, Lacikát, és nem is akarja már visszaadni az édesanyjának, Csillának

- tudta meg a Bors. A rapper szerint volt párja felelős lehet a kicsi haláláért.

A kisfiú a szemtanúk szerint édesanyjával kelt át egy zebrán szombaton, amikor a gyermek egyszer csak kirántotta a kezét, és elkezdett átszaladni a túloldalra. Ekkor gázolta halálra egy érkező autó. Mivel L. L. Juniorban ezek alapján felmerült, hogy az anya is felelős lehet a tragédiáért, úgy döntött, hogy elperli tőle nagyobbik fiát.

Junior már a tragédia másnapján azt írta közösségi oldalán:  jogi lépéseket fontolgat. A Bors Junior ügyvédjétől, dr. Mester Csabától megtudta,

a zenész a dolgok jelenlegi állása szerint vissza sem adná anyukájának a kisfiút, ugyanis az anyát hibáztatja a balesetért.

Az énekes és gyermekei anyja külön élnek, a zenész ügyvédje szerint a nyáron már meg is állapodtak a gyermekek közös felügyeletében, csak az ítélkezési szünet miatt nem véglegesítették megállapodásukat. Tájékoztatása szerint L. L. Junior most már nem is akarja érvényesíteni, helyette inkább a gyermek teljes felügyeletéért nyújt be keresetet, kizárólag láthatást akar biztosítani az anyának.

Ügyfelem a jelenlegi helyzetben nem tarthatta magát ehhez a megállapodáshoz, magához vette a nagyobbik fiát. Most az édesanya pszichés állapota sem teszi lehetővé, hogy gondoskodjon róla, ez független a büntetőjogi felelősségétől. De az is igaz, hogy ugyan mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, nehezen elképzelhető ügyfelem számára az a helyzet, hogy a gondoskodása és felügyelete alatt álló gyerek kirohanjon az útra

– mondta az ügyvéd a lapnak. A Bors rákérdezett konkrétan arra is, hogy Juniorban felmerült-e az anya felelőssége.

Természetesen felmerült. Amellett, hogy ebben a helyzetben az érző apai szív megszakad, az anya részben vagy egészben felelős lehet, ügyfelemnek pedig gondoskodnia kell a fiáról

– mondta dr. Mester, hozzátéve: még a héten bíróságra mennek, hogy rendeljenek el ideiglenes határozatot a felügyeleti jogokról.

A büntetőjogi felelősségtől függ, hogy mi lesz a jövő ez után

– fogalmazott az ügyvéd.

A Bors felkereste az édesanya ügyvédjét is. 

A gyászoló édesanya ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász a lapnak elmondta:

Junior teljes mértékben Csillát hibáztatja. A közösségi oldalán és ügyvédje, dr. Mester Csaba által is nyílt hadüzenetet indított ellene: el akarják venni ügyfelemtől a gyermekét.

Hozzátette, hogy "Junior már a tragédia napján elvitte első szülött fiát az összeomlott édesanyától, mondván, a gyermeket a nagymama majd nyugtatja, amíg Csilla sokkhatás alatt van, de nem sokkal később megüzente volt párjának, hogy nem fogja visszaadni Lacikát."

Forrás: Bors, 444.hu

Címlapi kép: Instagram

Szórakozás - 2020. November 26., 22:52
Orbán Viktor: „Ne döfjön le”
Itthon - 2020. November 26., 21:18
Csalók élnek vissza Varga Judit nevével

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Ritka szemét ez a pasas!
Nem is mondok többet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Málna: Részemről soha nem kedveltem, de amit most művel az mindennek az teteje. Valahogy úgy érzem csak egy újabb show műsort ad elő.
Azért kíváncsi lennék a kedves felesége és apósa mit szól ehhez?
vacsi
" Mivel L. L. Juniorban ezek alapján felmerült, hogy az anya is felelős lehet a tragédiáért, úgy döntött, hogy elperli tőle nagyobbik fiát."
Ez nem igaz, már a tragédia előtt is fontolgatta, hogy elveszi a gyerekeket - nyilván anyagi megfontolásból! Az eddigi viselkedése nem egy gondos apára vall, most sem veszi figyelembe a kisfia érdekét: márpedig a gyerek érdeke az, hogy szerető édesanyjánál maradjon, a megszokott környezetében - semmiképpen nem egy olyan apánál, aki alig volt jelen az életében, és most is más nővel él... A kicsinek épp elég borzalom megélni a kistestvére elvesztését - nyilván még fel sem fogja, hogy meghalt -, most veszítse el az édesanyját is?! Undorító féreg!
Dr plágium
@ágimami: Egyszerűen undorodom ettől a bunkótól. Nem tagadja meg a fajtáját.
Féltem Csillát, hogy a temetésen nekiesnek és lincs hangulat lesz.
ágimami
@Dr plágium: Nagyon remélem hogy nem lesz semmi botrány, habár ettől az őrülttől sok minden kitelik!!
Én mélységesen együttérzek Csilláva és tiszta szívemből őszinte részvétem Neki (is), hisz egy gyermek elvesztésénél nincs is tragikusabb!!!
Ez egy baleset volt, jó lenne ha tudatusulna végre mindenkiben, főleg a "drága" apjában és abbahagyná a sok vádaskodást,
Dr plágium
@ágimami: Azt még hozzá tenném, hogy nem a sajtóban kell vádaskodni. Várja meg mit állapít meg a rendőrség, ha már a tanúknak nem hisz. De nyilván van ott térfigyelő kamera is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. November 26., 15:51
Kiderült, hány férfival szexelt eddig Gáspár Bea
Itthon - 2020. November 26., 14:52
Jön a télies fordulat