Máris reagált Csilla nyílt levelére az énekes, aki cikkünk megjelenése óta törölte a videót közösségi oldaláról.

Ahogy azt korábban megírtuk, ma megszólalt a gyászoló édesanya is. L.L. Junior volt párja Facebook oldalán tett közzé egy kemény hangú üzenetet. A levélben Csilla a fia elvesztése feletti fájdalmáról ír, és kemény dolgokkal vádolja LL Juniort.

Máris megérkezett L.L. Junior válasza – írta meg korábban a Blikk. Videóját az énekes úgy kezdte, hogy "nem szeretett volna ezekről a dolgokról beszélni, de gyermekei édesanyjának nyílt levelére kénytelen reagálni". Hozzátette, hogy "megérti, hogy volt párja kikészült", és senki nem akarja elvenni a másik gyereket, Lacikát, aki most Juniorékkal van. Azt mondta, nem elvenni akarja, hanem közös felügyeletet szeretne: a hét egyik részében ő, másikban Csilla vigyázna rá.

L.L. Junior egyébként épp a temetőben van, a tragikus balesetben elhunyt gyermekének temetését intézi.

Az énekes az élő videóban közölte, szerinte nagy valószínűséggel nem a sofőr volt a hibás, mindenkit terhelni fog a felelősség, aki gyermeke mellett volt a balesetkor.

A feldúlt hangú videón bár azt mondja, megérti, hogy Csilla most rossz állapotban van, de ezután 

több, súlyos állítást is megfogalmaz vele kapcsolatban.

A teljes videó ITT nézhető meg:

Frissítés:

L.L. Junior alig fél órával a temetőből közzétett videója után, eltávolította azt a Facebookról.

Frissítés: 

L.L. Junior, miután első videóját eltávolította Facebook-oldaláról, később újabb felvételt tett fel, melyben elmondja, hogy nem volt jó ötlet a temetőből élő videót készíteni, emiatt bocsánatot is kért, illetve kérte volt párjától, hogy rendezzék békésen a dolgokat.

Ezek után ezt az újabb videót is letörölte a közösségi portálról

- szúrta ki a Blikk.

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Facebook/L.L. Junior

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A gyászoló apa akkora gyászba van, hogy a temtőből élővideózik, most is szerepelni akar. Mért nem tudsz csendbe gyászolni hülyegyerek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
A gyászoló apa akkora gyászba van, hogy a temtőből élővideózik, most is szerepelni akar. Mért nem tudsz csendbe gyászolni hülyegyerek?
ágimami
Csak ismételni tudom magam!!! Szégyellheti magát ez az apának nem nevezhető ember, (nagyon hitvány alaknak tartom azok alapján, amiket olvastam eddig a rágalmairól) akinek még most is a média figyelme az első!!!
Horizont
Én nem is tudom se felfogni se megérteni ha nagy a fájdalom akkor hogy lehet nyílt levelet írni, videót készíteni ...köpködni a másikra. Tényleg szégyellhetik magukat . A mélyen vallásos :(
Szegény kisfiú nyugodjon békében.
Mirabilis
@Málna: Szenzációs.
junior: "Senki nem akarja elvenni a gyereket, nálam jelenleg édesanyám mellett van családban biztonságban "
Kinél is van a gyerek? Nálad, vagy anyádnál?
Mirabilis
@Málna: Idézet a videóból, mint az előző hozzászólásom is:
"Olyan nincs, hogy fogta a kezét, mert nem fogta"
junior honnan tudja ilyen biztosan?
Málna
@Mirabilis: Fogalmam sincs. Őszintén szólva, nekem annyira visszatetsző a stílusa, hogy alig bírtam arra figyelni, amit mond, mert elvonta a figyelmemet az, AHOGY mondta. Próbálom jóindulatúan mentegetni magamban, hogy csak a fájdalom beszél belőle, de nem megy, annyira túlment minden határon.
Mirabilis
@Málna: Továbbá: hogy milyen apuka volt, amiről beszél a videóban, annak semmi köze a balesethez.
Mirabilis
@Málna: Videóból:"Nem volt mellette a gyerek a zebrán és nem fogta a kezét az ezer százalék. " mondta lljunior.
Honnan is tudhatná, ha nem volt ott?
Mirabilis
@Málna: Továbbá a videóból:"Nem elég neked a barátnőid mellett hogy koncerteztetek ilyen nadrágban kint volt mindenetek úgy mentetek koncertezni"
"a család a Cserepesházban volt a közösségi ház nyárbúcsúztató programján. Junior kora délutánig vett részt az eseményen, majd útnak indult az Esztári Lecsófesztiválra, ahol délután öt órától adott koncertet." - úgy tűnik együtt voltak, akkor nem zavarta juniort Csilla nadrágja, csak a baleset után?
14.kerulet.ittlakunk.hu/kozlekedes/190902/egy-76-eves-ferfi-gazolta-el-l-l-junior-kisfiat?
Málna
@Mirabilis: 18.51 Na ez bennem is megmaradt, hogy szóvá tette a ruházatukat. Ez tényleg fontos tényező a gyermeke halálával kapcsolatban...Nem akarom már több jelzővel illetni ezt az embert, mert csak olyanok jutnak eszembe, amit szégyellnék leírni.
Mirabilis
@ágimami: Még nem tudjuk a rendőrségi vizsgálat eredményét, hibás lehette-e az anya.
Dr plágium
@Horizont: Valahol megértem az édesanyát, hiszen mást sem lehetett hallani hogy a gyászoló apuka és ügyvédje miket nyilatkozott. Valóságos show műsort adtak elő. Valószínűleg a helyében én sem hagytam volna szó nélkül. Úgy nyilatkoztak, húzták rá a vizes lepedőt hogy a rendőrség még le sem zárta az ügyet.
laja70
Meddig rágja még a szar bulvár sajtó ezt a lerágott csontot???!!! Amúgy ez nagyon jó reklám ll juniornak. Ki is használja.
kereső
Annyira undoritó-és gusztustalan amit ez a "celeb"' művel. Nem tud csendben gyászolni?Ezeknek semmi sem szent, még a saját gyermekük tragikus halála sem? Ezek után én biztosan nem tapsolnék neki egyetlen koncertjén sem. A sajtó is hagyhatná már a fenébe - már-már kegyelet sértő amit csinálnak. Hányinger.
Macskaszem
@Mirabilis: Vannak szemtanúk, többen látták, hogy a gyerek kitépte kezét az anyjáéból, és elszaladt. Az ember nem szorítja a gyerek kezét harapófogó módjára. Ez egy véletlen baleset volt.
Jozefina
Szégyelheti magát, hogy a gyermeke halálából is reklámot csinál!!! Nem ember az ilyen!!!
nezelodo
Megvan a véleményem erről a majomról, mert nem a gyereke halála a legnagyobb tragédia, hanem azt látja, hogy felcsillant a lehetőség, hogy a gusztustalan hírveréssel még ebből is üzletet csináljon.
Eriksson
Egy valódi Valóságshow. Milyen címet kellene adni neki?
tudode
Junior valószínű a lelkiismeretével viaskodik, mindenki hibás, !csak ő nem, aki csak a mosolyát láthatta gyermekeinek!
Mirabilis
@Macskaszem: "Vannak szemtanúk, többen látták, hogy a gyerek kitépte kezét az anyjáéból, és elszaladt"
"Kiderült: L.L. Junior kisfia nem édesanyja kezéből szakította ki magát" www.life.hu/sztarok/20190904-kiderult-ll-junior-kisfia-nem-edesanyja-kezebol-szakitotta-ki-magat.html
Most írnám, amit szoktam: Haha. De ez itt most nem helyénvaló.
Sok a tisztázatlan körülmény.
Mirabilis
@Macskaszem::ma 8:10 "Az ember nem szorítja a gyerek kezét harapófogó módjára. " Általában nem, de gyalogátkelőhelyen igen.
vukkocska
LL Junior egy tetves gazember. Szerencsétlen Csilla egy életen keresztül lelkiismeret furdalásban élhet azon túl, hogy önmagában egy gyermek elvesztése feldolgozhatatlan tragédia. Mint ahogy Csilla a nyílt levelében megkérdezte: hol voltál négy évig? Ez a tetűláda hagyta el a családját új szerelme miatt. Persze, nem ő az egyetlen, ilyen sok van az életben. De azért az is mond valamit, hogy Csilla kizárólagos gondozója volt a gyermekeknek, nem közös felügyelet alatt voltak. Junior mutogatja a gyermekek képét nyilvánosan, Csilla kitakarja. Remélem soha nem kapja meg a közös felügyeletet, mert nem nézem ki belőle, hogy nem fogja uszítani Lacikát az anyja ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.