Az eddigi harmadával nőtt a migránsok száma a Nyugat Balkánon – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

A főtanácsadó elmondta, komoly a "terheltség" Bosznia-Hercegovinában, ahol jelentősen romlott a belbiztonsági helyzet.

Idén eddig csak a magyar határon mintegy 7300 illegális határsértőt fogtak el. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt nyolc hónap minden napjára jutott illegális határsértő, és gyakran tömegesen próbálkoztak.

Ennek alapján "nagyon hasznosak, eredményesek és szükségesek azok az intézkedések, amiket a magyar kormány annak idején a kerítés megépítése és a jogi határzár megalkotása időszakában rögzített"

- hangsúlyozta.

Bakondi György elmondta azt is, az elmúlt időszakban hangoztatott politikusi vélemények azt támasztják alá, hogy egyre többen felismerik a külső határok védelmének fontosságát az Európai Unióban is, azzal együtt, hogy a "belső biztonság" a határon kezdődik.

"Meg vagyunk arról győződve, hogy változtatni kell az Európai Unió elhibázott migrációs politikáján (...), és ez a változás az európai emberek biztonságát kell, hogy szolgálja"

- fogalmazott a főtanácsadó.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
CSAK AZT TUDNÁM, HOGY MITŐL "TANÁCSADÓ" EZ A FASZ.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maxipocak
CSAK AZT TUDNÁM, HOGY MITŐL "TANÁCSADÓ" EZ A FASZ.
fideszes gyökér
Választások vannak, ilyenkor mindig nő a migráncsok száma.
Ez egy ilyen maffiózó faszista törvényszerűség.
papa.49
Vakondi MEGSZÁMOLTAD ŐKET, TUDSZ SZÁMOLNI IS NA EZ MÁR FEJLŐDÉS BUKOTT HÖR !!!
jesz
Nőt a migránsok száma a Balkánon? Ki engedte oda őket? Nemsokára jönnek a hideg, csúnya esős napok...na ez a megnőtt migránsszám hamarosan elinul valamerre..
Eladott Ország
Bakondi György, te mégis mi a büdös francról beszélsz, de komolyan? Csak nem már megint a déli határzárról van szó, ami milliárdokba került a magyar adófizetőknek és semmi köze nincs a menekülthullám csökkenéséhez. Ez a kerítés tudniillik már jóval a 2015-ös eseményeket követően került megépítésre, ezért még ha szerette volna, se tudta volna megállítani az országon átutazó – itt ugyanis a kutya sem akart maradni – több százezer menekültet. A kerítés felépítése és annak folyamatos őrzése arra volt jó, hogy a kormány azóta is azzal riogasson, hogy annak hiányában elözönlenének bennünket a Szíriából és Irakból érkező menekültek.
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Ezt már csak a szemléletés kedvéért is idetenném. A déli határzár 2015 végére készült el, tehát amennyiben Bakondi szerint valóban mi állítottuk meg az illegális bevándorlást, akkor vélhetően egész Európa-szerte nekünk köszönhető az, hogy a menekültek száma a következő évre töredékére csökkent. Tehát összesen 216 km szögesdrót felhúzása elegendő volt ahhoz, hogy emberek milliói gondolják úgy hirtelen világszerte, hogy akkor mégsem vágnak neki az európai útnak.
man at work
Ha a migránsok száma annyiszor és annyival növekedett volna a Nyugat-Balkánon, ahogy Bakondi elvtárs (igazából elvtelen társa más elvteleneknek) vetíti, akkor már mindenki migráns lenne a Nyugat-Balkánon.
És mi a helyzet az Észak, Kelet, Dél, és Közép-Balkánnal, Bakondi elvtárs - ott is fokozódik a helyzet? Mert, ha igen, akkor követelem, hogy magasítsák meg a kerítést 10 centivel, és a lomsátor helyett konténerekbe szállásolják el a határt védő nem határőröket. Mert nálunk már minden és mindenki unortodox, mert miért ne?
szaboria1
Bakondikám nem kell riogatni, mert ha igaz lenne akkor nem számoltátok volna fel az 55-ős út melletti katonai bázisokat.
desir62
Bolondi addig volt jó, amig csendben voltál.
kokopelli
@csak úgy...: ...nem lehet,hogy a Bakondi rothadt dumájára mint táptalajra sokasodnak?
Macskaszem
@csak úgy...: előbb utóbb az lesz, mert lassan lasszóval kell fogni, hogy mutathassanak egyet.
papa.49
@Maxipocak: Attól hogy ,,selymes a nyelve, és kurva hosszú,, )))))))))))))))
csak úgy....
@kokopelli: erröl a kiskunmajsai trágyaégés jutott az eszembe...,minden lehetséges!
RonaGyuri
az agyalágyulásod az nőtt, de az nagyon! =))
papa.49
@szaboria1: A Bözsi néni az ország másik végén ezt úgyse tudja ezért hazudik szemrebbenés nélkül a vakondi elvtárs !!!
csak úgy....
@Macskaszem: jah kérem,köll a munkaerö! ezek hamarosan a saját csapdájukba esnek,mert az országban hemzsegnek a migránsok és az úgy nevezett "vendégmelós".
Szeparepa2
Ez kivételesen igaz... de ez sem úgy természetesen, amit zagyvál, amire ezt az agyhalott szajkót betanított a náci hazaáruló szarbánmaffia... viszont vagy 10 éve hazudik mint a vízfolyás, elkezdte már a kolontári katasztrófánál; akkor hazug hazaáruló rablógyilkos náci szarbángeci látta, hogy alkalmas és alkalmazza is buzgón...
simmering73
De régen rettegtél már itt Gyuribácsi. Hiányoztál. Olyan jó borzongani veled.
csak úgy....
@simmering73: ne gyuribácsizd mert attu a soros is összerezzen...
Eladott Ország
@Maxipocak: szeptember 4., 12:46; Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát.Megannyi eszmetársával együtt ennek a lojális kádernek is vannak hozzátartozói, leszármazottai, családtagjai és úgy általában véve népes pereputtya. A hír tehát: a semmilyen vezetői tapasztalattal nem rendelkező, korábban évekig közönséges banki hitelügyintézőként jegyzett Bakondi Patrik (=idősebb Bakondi fia) segge alá úgy nyomták egy állami tulajdonú vízmű vezérigazgatói székét, úgy, három nap határidővel küldték el a vérbe az elődjét. Bakondi Patrik eddig hatékonyság elemzőként dolgozott a vállalatban, döntően koordinált, vagy épp „problémákat tanulmányozott”, amelyekre megoldási javaslatokat tett. Az Észak-magyarországi Regionális Vízmű Zrt.-nél, immár 1,4 millió forintos fizetéssel irányíthat, vezethet. Hogy az a családbarát rohadt ég nem szakad rátok már, a szégyentelen, korrupcióból korrupcióba tántorgó, nepotizmussal díszített erkölcsi fertőre, amiben dagonyáztok. Hogy egyszerűen soha nem lehet annyira kicsi ez a tetves ország, hogy ne éppen valamelyik ingyenélő dilettáns random rokonát találják meg, ha egy vezérigazgatói pozícióról van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.