A nap egyik legfontosabb híre volt a TV2-n.

Bekerült a híradóba egy önkielégítést végző budapesti taxis

A TV2 Tények című műsora számolt be arról, hogy a lakók levideóztak egy autójában önkielégítést végző taxist. Egy nő kérdőre is vonta a férfit, aki a kamerázás láttán sietősen távozott a helyszínről.

A rendőrséghez az ügyben még nem érkezett feljelentés, de a felvételek alapján nyomozást indítottak szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, a sofőrt pedig nem alkalmazza tovább a megbízó cég.

Nagy a felháborodás, a riport itt látható:

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A spiné irigykedett ???))))))))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Olyanok vagytok ti is mint a fszi a taxiban, csak ti a szart veríték a nézőitek képébe és közbe ugyan úgy élvezitek is...
csak úgy....
középeurópai kultúrát sugároz a magyar TV ?
ila51
a nyuszika , meg a medve jutott eszembe
papa.49
A spiné irigykedett ???))))))))))))))))))))))
papa.49
Minősíti a tv2 nevű szennykanálist, hogy ez volt a vezető hír náluk !!!
csak úgy....
@papa.49: most fogom magam oszt megnézem :) nagyon nem lehet kundsaftja ,annak a pösti taxisnak,aki magától kénytelen,vagy piszokúl spórolós. :)
papa.49
@csak úgy...: Én is néztem a videót, de nem láttam semmit, ami még érdekesebb az emeleti ablakból üvegen keresztül mit láthatott a kamera ???
Vélhetően ez is egy szokásos ,,rémhír,, a kanálistól !!!
csak úgy....
@papa.49: Kb,mint az angelikánus pécsi ékszerrabló...
Sámannus
A pohost is feljelenthetnék, amikor zsebhokizik.
ila51
@papa.49: 22:17 ...most a " bolt " került célkeresztbe ?
nezelodo
Nahát, nem véletlen, hogy a jó "ízlésvezér" tv csatorna élvezkedik az ilyesmin, miután a kukkoló hölgy véletlenül kiszúrta azt a hülyét...
namihami
És még mondja valaki, hogy a Fidesz-hiradók nem a valóság ütőerén tartják a kezüket.
Itt a példa ezen dolog fennállására.
Jozefina
Az M1-rejellemző, hogy mindig a "legfontosabb" hírekkel mossák a nagyérdemű agyát!!! Taplók!!!
maci0427
Megnéztem többszőr is, de komolyan, a környéken nem volt senki ! Az a nő aki direkt arra ment, hogyan milyen távolságra láthatta meg az autó ülésében a feltekert ablakok és zárt ajtóknál akármit csináló férfit !? Úgy néz ki az egész mintha egy megrendezett dolog lenne vagy nem is tudom ! Sokszor előfordúl, hogy férfi,nő, gyerke pisil vagy akár xarik bokoban de láthatóan vagy bárhol, de nem is nézek arra folyamatosan, így oda sem megyek ! Itt valami sántít nagyon ! Amúgy bocsika , én már tudok olyanról aki a kocsiban pisilt bele egy valamiben mert rájött a pisilés , de olyanról is tudok aki a kocsijában xart mert nem bírta ki !
maci0427
@papa.49: Fogalmam sincs hogy a spiné hogyan mit láthatott , ez csak úgy lehet ha kukkolt direkt ! Amúgy a felvételen nem nagyon látszik semmi ! Kihalt helynek túnik , a nő direkt meg oda, de minek ? Régen rengeteget dugtunk a kocsiban és ott ahol éppen megálltunk !
papa.49
@maci0427: Ez nekem is feltűnt, többször megnéztem a videót azon semmi nem látszik, az ablakon keresztül felülről készített felvételen nem is láthatott be a kocsi belsejébe ... Nekem is inkább ,,megrendezettnek,, tűnik az egész !!! Az utolsó mondatoddal is egyetértek MI IS !!!
Málna
@maci0427: Mégis mit gondoltatok, telibe fogják mutatni a híradóban a taxis nemi szervét? Természetes, hogy ki van takarva, de nézd meg kicsit jobban, még így is pontosan látszik a kézmozgása.
És tényleg nagyon kihalt lehet, ha egy lakás ablakából, pár méterről fel tudták venni...
ila51
megy a medve látja a bokor mocorog , benéz , ott a nyuszi piroslik az orra , kérdi mit csinálsz --verem a farkam -- na és jó ? -- jóhát
másnap a nyxusz látja hogy mozog a bokor , benéz , látja a medve pirosló fejjel ügyködik -- hát te medve mit csinálsz ? -- verem a farkam -- és jó ? --hát ha mellé ütök
Eladott Ország
Marsi Anikónak ettől van orgazmusa, a taxisofőr, neki készítette a turmixhoz valót. Anikó, ha így folytatod, nem fognak szeretni a Palik, de a marsiak se!
Yoda69
Durbincs a szoporem nem talalt ujabb aldozatot, igy magahoz nyult. Eleg aggaszto, ha mar az olban tartott kocaja is visszautasitja.
maci0427
@papa.49: Valaki itt azt írta vissza nekem, hogy nézzem meg jobban , az erkélyről látták! Na én lezárom az egészet azzal, hogy nem kell az erkélyről kukkolni, hiszen ha ki is verte az nem igazán látszott, gondolom, hogy volt egy jó kis puncis utasa vagy hirtelen kanos lett ! Azért ez egy szük zárt kocsi , de sokan marha kíváncsiak, még a legugolt nőt is nézik sőt filmezik ha pisil valahol ! Ez a taxis dolog egy marhaság, ha csinálta akor sem zavart a kocsijában senkit sem ! És ha egy nő élvezkedett volna a pinájába nyúlva akkor mi lenne a reakció ???
papa.49
@maci0427: Aki neked ezt visszaírta az egy hivatásos okoskodó, ne is törődj vele, sötét mint az éjszaka )))))))
maci0427
@papa.49: " Málna " nevű írta ezt, legalábbis hasonló megfogalmazásban ! Én most is azt írom erre, hogy amit a Málna írt, hogy a közeli lakásból fotozták, nem volt kietlen hely...,akkor ilyen alapon ha belátna a szomszéd lakásába, akkor azt is lefotózná amikor meztelenül dugnak vagy ott elégíti ki magát akár egy nő, vagy férfi külön külön ! Sajnos az emberek szeretnek leskelődni - kuksolni és arra még élvezkedni is és ez legalább akkora nagy baj és elítélendő, ha már a többit elítéljük !
papa.49
@maci0427: Alapból ,,vérzik,, a sztori, mert egy lakásból pláne nem szemből, hanem kb. 45 fokos szögben nem fog fotózni semmit az üvegen keresztül az biztos, egyszerűen az üveg tükröződése miatt... Na én is befejeztem a témát, ez csak egy volt a szokásos tv2 hazugságok közül !!!
Eladott Ország
@Pegero: szeptember 4., 23:44; Hagymás natúr zsíroskenyérhez, a jobban teljesítéshez. Csak fidesztahóknak!
static.keptelenseg.hu/p/63c37c9690a864567f614c5833aebfeb.mp4
maci0427
@papa.49: -- Igazad van most is mint általában ! Én is befejeztem ! Amúgy a leskelődőket - kukkolókat és a szenzációhajhászokat is utálom és egyre több van belülük ! Undorítóak ! Szia, jó hétvégét kívánok ! Leskelődőmenteseket.
Borsodi
Ellenzék figyeljetek és tanuljatok,hogy lehet bekerülni a Tv be.Nem a mentelmi jogotokat kell fitoktatni.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20:45; Te én megtaláltam itt az életem értelmét!
m.blog.hu/pr/progressziv/image/t%C3%A1bor.jpg
uploads.disquscdn.com/images/ce3d3cce8e1322657262f8b02f83984a7152dce94a531339566195e8e829b5a1.jpg?w=480&h=229
"Mivé lett az ország..."
Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd miért
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok.
Vörösmarty Mihály
36
@papa.49: Én a hölgy helyében egy nagy ollóval rohantam volna ki és nyissz...
Eladott Ország
@Pegero: Mit tettél ma már, hogy megállítsd Brüsszelt?!
uploads.disquscdn.com/images/56d2e98070cf652385c1cea6b0392f6a5186e33388f2d1706f1ad2dfc793b5a5.jpg?w=600&h=723
Önelégült pojáca! a.disquscdn.com/get?
url=https%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2F3o6ZtqsPFryOyYG3Go%2Fgiphy.gif&key=NozDZXLzApGAjgnry0dzLg&w=480&h=317

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.