Az elszámoltatás egy rendszerváltás morális alapja, legyen szó akár vagyon elleni cselekményekről, akár a 2006-os rendőrrohamokról – hangsúlyozta a Mi Hazánk Mozgalom értelmiségi holdudvarának szerdai budapesti rendezvényén Gaudi Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője.

Gaudi Nagy Tamás: ezért jó a kormánynak, hogy Gyurcsány szabadlábon van
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Utóbbiak kapcsán azt hangsúlyozta: ami az általa népfelkelésnek nevezett események leverésekor történt, azzal kapcsolatban fennáll a terrorcselekmény megalapozott gyanúja, és azok a tettek még nem évültek el, ugyanakkor 15-20 év börtönnel büntethetőek.

Gaudi Nagy Tamás szerint

hasznos a kormányoldalnak, hogy például Gyurcsány Ferenc ügyében nem születetett ítélet a 13 évvel ezelőtt történtek miatt, mert ő nagy károkat tud okozni a baloldalnak szabadlábon.

Ugyanakkor az 1990-es romániai bányászjárást vagy a fél évszázaddal ezelőtti észak-írországi véres vasárnap példáját hozva fel arról beszélt: van rá példa, hogy évtizedek után vonnak eljárás alá embereket Európában hasonló ügyekben.

Hangsúlyozta: sokszor előfordul, hogy "nemzetellenes, magyarellenes bírók" döntenek nemzeti érzelmű személyek vagy nemzeti elkötelezettségű szervezetek ügyében, majd hangot adott azon véleményének, hogy a bírósági rendszerben a szervezetiek után személyi változásoknak is kellene történniük.

A Mi Hazánk Mozgalom lehetséges küldetéseként említette, hogy megalkuvásmentes, kőkemény, a közpénzek felhasználását elszámoltató embereket juttassanak be a helyi képviselő-testületekbe, hangsúlyozva, kifejezetten ezt diktálja a nemzeti érdek is.

Gaudi Nagy Tamás szerint nem tökéletes ugyan a főváros vezetése, de

"nagyon kemény érvágás" lenne, ha Budapest irányítását a Jobbikkal kiegészült, általa balliberálisnak és nemzetellenesnek nevezett koalíció venné át,

amelyben szavai szerint "a 2010 előtti nemzetpusztító, nemzetkirabló rendszer" emberei vesznek részt, akik "lövik a nemzetet".

(MTI)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Az utcai zavargások elleni rendőri akciónak semmi köze nem volt Gyurcsánynak. Ezt már egyszer a Fidesz is belátta. A rendőrök az akkori szolgálati szabályzatnak megfelelően jártak el. A Molotov-koktélt dobáló, autókat felgyújtó, több mint száz rendőrt megsebesítő "békés tüntető" viszont Orbán buzdító beszéde után gerjedt be. Gaudinak az ő lecsukásáról kellene eszmefuttatást végezni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Az utcai zavargások elleni rendőri akciónak semmi köze nem volt Gyurcsánynak. Ezt már egyszer a Fidesz is belátta. A rendőrök az akkori szolgálati szabályzatnak megfelelően jártak el. A Molotov-koktélt dobáló, autókat felgyújtó, több mint száz rendőrt megsebesítő "békés tüntető" viszont Orbán buzdító beszéde után gerjedt be. Gaudinak az ő lecsukásáról kellene eszmefuttatást végezni.
3dwhite
Mièrt, fèlnek vele egy cellában ülni?
relatív
Na, erre büszke a regnáló, hogy manapság hazánkban a leghülyébbek IS a legnagyobb megalapozatlan rágalmakkal traktálhatják a tájékozatlan népet, büntetlenül... IS !!!

A jogbiztonság a félretájékozatlansággal karöltve uralkodik hazánkban mintegy évtizede.
Gauntlet
@3dwhite: nagydarab, és van egy mama tetkója, és az előérzet: ezzel a tagbaszakadttal nem szeretnél találkozni egy sötét sikátorban
kereső
Mi Hazánk Mozgalom értelmiségi holdudvarának szerdai budapesti rendezvényén Gaudi Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője.- na előbújtak a nagy nemzethy mélyek. Értelmiségi holdudvar?- ilyen nemzethi faszfejekkel? Nagy baj van, ha már ismét a 2006-os eseményeket kell előszedni a "patás" ellen .Qrvára aggódik ez a széljobber is a "baloldalért', és úgy tesz, mint aki nem orbán scheggéből lógna ki.
RonaGyuri
na itten van az eb elhantolva: ebben az országban Orbán, meg az ilyen Gaudi Nagyo, szaros műveletlen paraszt-suttyók értelmiséginek képzelik magukat!
szaboria1
Jobb volna ha inkább a Morvaival hetyegne, mint ekkora sületlenséget hord össze vissza.
Eladott Ország
Gaudi-Nagy Tamás jogi szakiparos, és jogvédő szerepben tetszeleg, mégis kidobta az EU-zászlót a Parlament ablakából túl azon, hogy több alkalommal védte ügyvédként a Magyar Gárdát a bíróságon, bár ezek eltörpülnek ahhoz képest, hogy az egyik ilyen perben megkérdezte a bírót, nem zsidó származású-e? A más szelek fújdogálára okán stratégiai értelemben hirtelen és váratlanul megvilágosodott Szili Katalinokkal, Budaházy Györgyökkel, vagy Lévai Katalinokkal fémjelzett, jobb belátásra tért ex-hazaáruló különítmény, Thürmer Gyula és Gaudi-Nagy Tamás is szalutál a narancsködben. Szopok, nyalok, gombot varrok...
papa.49
A 2006. zavargások RENDEZŐJE a fütyisz volt ez bebizonyosodott, hazudozni bármit lehet de a tények ezt mutatják, telefonon irányították a tömegeket, a fütyiszek, miután a ,,VEZÉNYLŐ TÁBORNOK,, elszelelt a BMW. vel az Erzsébet híd irányában !!!
Ki is vezette a tömeget a tv székházhoz ???
Na ki aki ma ezt a csaatot irányítja az !!!
verőce21
Gyurcsány nagy károkat tud okozni az országnak és a baloldalnak szabadlábon.
Eladott Ország
@verőce21: ma, 00:30; Amire jutottunk, ( az elmúlt 30 évben Bulgáriát megelőzve ) az nem valami sok. Ahhoz képest, amire juthattunk volna, ha melldöngetés helyett, ha az egész világ ellen (főképp szájtépéssel) viselt állandó harc helyett, ha a minket egyelőre meg nem illető tisztelet követelése helyett tennénk a dolgunkat. Ha a dolgunk tevésében nem akadályozna mindennap a minden napra rátelepedő általános és ólomsúlyú történelemhamisítás. Ha Bartók Béla és Neumann János országa lennénk a baromian buta és tehetségtelen politikusok országa helyett, akik különben mindig gondosan ügyeltek arra, hogy a Bartókok és Neumannok ne érezhessék magukat otthon ebben az országban. Ez az igyekezet napjainkban eredményesebb, mint eddig bármikor volt. Azt egyelőre nem lehet tudni, most éppen hány Bartók és Neumann megy el Magyarországról, de azt igen, hová vezet ez a tendencia. Kifelé Európából.
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/08/67428304_572807036791408_8321245574015746048_n.png
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/03/aut%C3%B36-crop.jpg
uploads.disquscdn.com/images/5d4cda07a930f1d12e116754b46b7ae9db72a3634fe9e687fc1db20fe51b1c84.jpg?w=600&h=467
CsipkeRózsa
Persze, Gyurcsány nem azért van szabadlábon, hogy Orbánnak jó legyen.
CsipkeRózsa
@3dwhite: Én inkább úgy mondanán, hogy Gyurcsány nélkül félnek magányosan ülni.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20:44; Minden diktatúra véget ért egyszer, leginkább jó rondán, az elkövetői és élvezői számára. Most sem lesz ez másképp. i.ytimg.com/vi/WeCD5jYAGcM/hqdefault.jpg
Hofi Géza, egyszer azt mondta, itt ha a trágyából szar lesz, rögtön autóval szállítják. Ő már csak a felhők fölül látja, mekkorát gyarapodott az ország, túlvagyunk a kocsin, már repülővel száll a szar. Békés befejezés semmiképp sem várható. Ez a rendszer jellegéből fakad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.