Több száz gyászoló érkezett pénteken a Fiumei úti sírkertbe, hogy lerója kegyeletét L.L Junior és volt párja, Csilla elhunyt kisfia emléke előtt. A gyászolók a család kérésére mind fehér ruhában érkeztek a helyszínre. 

A temetés egy része nyilvános volt, erről korábban a zenész írt közösségi oldalán. A családtagokon kívül így számos barát, köztük hírességek, Junior barátai, ismerősei érkeztek meg a sírkertbe – írta meg a Blikk.

L.L Junior és volt párja, az elhunyt Dávidka édesanyja, a korábbi ellenségeskedést félretéve, egymás kezét fogva nézték a ravatalozónál elhelyezett kivetítőt, amelyen folyamatosan vetítették Dávidka fotóit.

Közben megérkezett a fehér hintó is, amelyen Dávidka koporsóját a végső nyughelyére kísérték. A hintót egy fehér ló húzta, L.L. Junior és Csilla, egymásba kapaszkodva indultak a hintó után.

A beszédek után Mága Zoltán hegedűművész játszott.

Forrás: Blikk 

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ágimami
Ez a gesztus emberi volt LL-től, nagyon remélem az eddigi kirohanásait és fenyegetőzéseit elfelejti!!
Részvétem a Családnak, nyugodj békében Dávidka!!
vacsi
Mennyivel szebb volt így elengedni a kicsit, mint az ellenségeskedés! Sajnos, ez egy borzasztó tragédia, bárkivel, bármikor megtörténhet.
vacsi
@azösszeskibanévfoglalt: Régen nem csak a gyerekeket, hanem a fiatal lányokat is fehérben temették. A nagymamám egyik húgát is, aki 21 évesen halt meg.
1magyar
Ez a normális emberi megnyilvánulás, hiszen közös gyermekük volt, akinek így volt a megnyugvás.
vacsi
@ágimami: Remélem, ez nem csak egy gesztus volt, hanem tényleges megbékélés.Így nem csak a veszteséggel könnyebb lesz megbírkózniuk, hanem a másik kisfiú is könnyebben feldolgozza a kistestvére elvesztését. Neki most nem pszichológus kell, hanem szerető, összetartó család - még ha az útjaik külön is váltak!
Málna
@vacsi: Én attól félek, hogy ez csak egy gesztus volt a külvilág felé. Annyi negatív kritikát kapott az elmúlt napokban, hogy már muszáj volt a jófiút mutatnia. De ne legyen igazam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.