A Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) a nemzetközi példákat követve futóútvonalakat (úgynevezett futókört) jelöl ki a Fiumei úti sírkert területén. Az indokok között szerepel, hogy a nemzeti emlékhelyet szorosabban bekapcsolják a főváros vérkeringésébe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
A jó qrwanyátok vajon mennyit fut 100-on égő olajban ???
Málna
Miért is ne? Ott az a hatalmas zöld terület, ideje kihasználni. Igazán jó ötlet. A környékünkön is nemrég adtak át egy futópályát, igen népszerű, nagyon szeretjük.
silber13
@Málna: " Ott az a hatalmas zöld terület,ideje kihasználni. Igazán jó ötlet "
Tényleg! hogy neked mennyire igazad v.-an!:-))))) Ott az a sok temetőnek kijelölt terület és nennyire üres kihasználatlan!!! :-))))))))
Málna
@silber13: Én arra a részre gondolok, ahol csak nagy ritkán van egy-egy régi síremlék, közöttük pedig zöld területek vannak. Ide már nemigen temetnek. De egy futópálya amúgy sem vesz el nagy helyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.