Orbán telesírta, lázította a mélymagyar elméket,hogy a Gonosz Brüsszel nem ad elég pénzt határvédelemre,a kerítésre, noha mi védjük meg Európát! A Kereszténységet! De minden költséget mi viselünk…. Dobrev Klára hamar visszaszólt az ezzel kapcsolatban őt provokáló jobbos sajtó “nem tudósítájának”,

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
...csak azt tudnám, hogy a balfasz szektának ebben mi az érthetetlen.
Különösen az idejáró példányoknak, akiknél nem igaz, hogy nem hallanak ezekről.
Ez minimum hazaárulás, bűnszervezetben folytatólagosan, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó...
Szóval, úgy 150 év.
Aki Én
,,Ha valaki még nem tudná, Orbán minden hazafias, kereszténységet hirdető mondta mögött a hibbantak hülyítése áll. Minden a soha nem látott mértékű lopásról, vagyoni koncentráció létrehozásáról szól. Amit egy új győztes kormány se tud elvenni, mert nincs annyi bíróság, és per, meg gerinces bíró, ami, aki érvénytelenítené ezt a szerződési hálót. A Polt által vezetett ügyészségről nem is beszélve, akinek kötelessége volna fellépni az közvagyon érdekében már most. Mert ilyen bonyolult rendszert az olasz Maffia se hozott létre. Mert nem engedték neki. Mert voltak gerinces emberek az államszervezetben, akik ellenálltak. Ezért a bűnözők sose tudták hatalmukba keríteni a egész Itáliát. Nálunk megtörtént. Az Unió meg csak hüledezik, most kezdenek rájönni, mekkora hiba volt a pávatánc elviselése!,,
,,Itt is az történt, ami az összes tolvajlásra berendezkedett állami beruházásnál. Van egy cég, aki elnyeri a munkát. Alatta bejön egy csomó Fidesz-közeli alvállalkozó. Végül az utolsó, aki ténylegesen elvégzi a munkát. Az állam által kifizetett pénz töredékéért. A kerítés esetében ráadásul sokáig ki se fizették a szerencsétlent, majdnem csődbe jutott, mert a munkásai bérét se tudta finanszírozni. Amikor a sajtóhoz fordult kínjában, akkor intézkedett nagyvonalúan a kormány és megkapta pénzét. Szóval a munka valójában annyiba került, amit ő kapott. Pár tízmillióba talán. ,,
Aki Én
...csak azt tudnám, hogy a balfasz szektának ebben mi az érthetetlen.
Különösen az idejáró példányoknak, akiknél nem igaz, hogy nem hallanak ezekről.
Ez minimum hazaárulás, bűnszervezetben folytatólagosan, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó...
Szóval, úgy 150 év.
szegfue
@Aki Én: Erős a gyanum -- és most nem viccből mondom --, hogy tényleg csak az egyszerü tőmondatokat képesek megérteni, megjegyezni és szajkózni. Mint a "munkahelyet teremtettünk", "állitsuk meg Brüsszelt" és még sorolhatnám. Igy hiába hallják, annyi mintha nem is lenne... Az aláirásgyüjtők is, akik becsengettek, gyorsan kezdték mondani a bemagolt szöveget, de amikor belekérdeztem: először is nem tudta folytatni a saját szövegét, továbbá már a kérdésemet sem értette, pedig nem kérdeztem bonyolult dolgot.
Aki Én
@szegfue: nem véletlen, hogy minden felmérés is azt mutatja, hogy a fideszesek nem eszesek.
De most komolyan. Milyen értelmi színvonal kell ahhoz, hogy valakinek bejöjjön a kommunikációjuk, vagy, hogy ne lassa az égig érő korrupciót, átbaszásokat és tagadja azt?
Nessy
@Aki Én: Illiberális! Szűk látókörű, bigott, szervilis. A csoport egyik felének megéri átmenni hülye gyerekbe, a másik valóban hívő!
A plakátok, meg az állandó ismétlés azért szükséges, mert a hülyéknek kétszer, a komplett hülyéknek többször kell valamit elmondani, hogy "megértsék" .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.