A 2015-ös magyarországi menekültválságról csinált filmet a német köztévé. A magyar nagykövet gyorsan megírta nekik, hogy az egész becsületsértő propaganda. „A döntés órái: Angela Merkel és a menekültek” címmel készített az egyik német köztévé, a ZDF dramatizált dokumentumfilmet a 2015-ös magyarországi menekültválságról, amely a Keleti pályaudvar előtt tetőzött, és a megoldása az lett, hogy Merkel beengedte a menedékkérőket, így mindenki továbbment nyugat felé. A filmben a főszereplő Angela Merkelt és néhány menedékkérőt színészek játszanak, de azért alapvetően egy dokumentumfilm: bejátszanak valós jeleneteket a Keleti elől, és vannak megszokott beszélőfejes interjúk is, például az akkori belügyminiszter Thomas de Maziére-rel. A filmet szerdán mutatta be a ZDF, és nem sok kellett hozzá, hogy a magyar fél részéről valaki kiakadjon rajta. Györkös Péter berlini magyar nagykövet ugyanis nyílt levelet írt a ZDF intendánsának, amiben elpanaszolta, hogy a film „valóságtól idegen, és...

Forrás: azonnali.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ugyan árulja már el valaki, miért van az, hogy a világ mindig másként látja az eseményeket, menekültek, korrupció, fejlődés, gazdaság, stb., mint a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Ugyan árulja már el valaki, miért van az, hogy a világ mindig másként látja az eseményeket, menekültek, korrupció, fejlődés, gazdaság, stb., mint a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk?
Jozefina
A ZDF hitelesen mutatta be a menekültek helyzetét és orbán hozzáállását!!! Az igazság sokszor fájdalmas egyeseknek!!??
kokopelli
@Jozefina: Magyarázd el egy olyan valakinek,aki a tv-ből ill. a rádióból hallja a híreket,egy szót nem beszél
"külföldiül",Pesttől 110 km-re lakik,és néha elolvassa a Népsportot,és azon háborog,hogy a képernyőn olvas-
ható a "HD" felirat,de ugyanolyan szar a kép mint a többi adásnál! A legjobb,majdhogynem tesóként elfogadott
barátom,aki elmagyarázza nekem a nyugati bevándorló helyzetet kánonban a nejével!A házat az apóstól örö-
költék,a műhelye tele van lopott szerszámmal,akár heggesztőaparáttal is!Jó nyugdíj mindkettőjüknek,az "egyké-
jük" Pesten lakik egy lakótelepi kégliben (1-szoba 2-félszoba) kifizetve stb..stb!...és mindez kevés,mert hát a nyu-
gat,meg a multik,meg az öregisten mi még!A semmiből jöttünk,egy angyalföldi munkásnegyedből,de minden kevés
mert a nyugat,meg a multik stb!Amennyiben én idézek dolgokat a németnyelvű forrásokból,akkor azok hamis adatok!
Kinnt voltak nálam kétszer (a junior is kétszer)és látták mi van,de nem,nem és nem!
lusta
Nagyon nagy gond, hogy nem egyesek gondolkodása egysíkú, hanem egy kb.2-3 milliós tömegé. Ők egyszerűen befogják fülüket, eltakarják a szemülket és a szájukat szinte leragasztják. A jelnelegi Soros-bérenc föld-trafik ártunk és qurmányunk nem is akar mással komunikálni. A szembesítéskor, ami csak külföldi lehet, mert idehaza nem hajlandóak nem vitára, de még csak egy véleménycserére sem leülni. A nyugati demokráciában az ilyenek már másnap a süllyesztőbe kerülnének, nem úgy mint itthon, pozícióba, ahonnan ki sem lehet őket robbantani.
csak úgy....
érdekes, az erdogánnak sem szokott tetszeni a ZDF...
teuton
A hallei egyetemen a rektor egy angol, aki a magyarorszagi politikan belül kölönösen a migransellenesseggel foglalkozik. Egyszerüen nem erti, hogyan lehet az, hogy olyan videki emberek (szükebb vizsgalati területe Tazlar es környeke), akik eletükben nem lattak meg menekülteket, csak a teveben, külföldön soha nem jartak, a gyülölettöl elvakultan uszitanak a neten. Valojaban azt sem tudjak, ki a migrans, vagy menekült (nem ismerik a szavak jelenteset, a különbseget, a jogi kategoriat!), egyszerüen minden külföldit utalnak. Mondtam neki, tanulmanyozza a 30as evek Nemetorszagat, a goebbelsi propaganda ist. Ugyanaz!
Kell keresni egy kisebbseget, amelyik gyenge, nem tudja a hangjat felemelni, magat megvedeni. Akkor meg a tarsadalom alsobb retegeinek is lesz egy meg alsobb prezentalva, akin aztan kiadhatjak a dühüket.
(Lasd Nemetorszagban a PEGIDA-resztvevök, AfD-valasztok, mind a tarsadalom also retege: munkanelküli, alulfizetett, kepzetlen emberek, a fejlödes veszteseii. De a legjobb pelda erre a sokezer orosz szamazasu ujnemet, aki vegre nem erezheti magat parianak, mert lett talalva egy meg alacsonyabb "kaszt"! Ök az ujnacik hangos követöi. Ez persze evröl-evre valtozik, elöször a törökök voltak, aztan a lengyelek, utana az oroszok meg romanok+bulgarok az EU-csatlakozas utan, most a menekültek...)
Aki csak a Kossuth-radiobol es a TV1- böl Orban es berencei predikacioibol tajekozodik, aki nem olvas-lat-hall külföldi hireket, az termeszetesen elvakithato. Hat meg ha evente 1-2 Erzsebet-utalvanyt is kap Orban "jovoltabol", valojaban pedig a nyugdija evröl-evre kevesebbet er...
Akinek feltettek a narancsszinü szemüveget, az narancsszinben latja a vilagot. Aki a szemüveg nelkül nezi, az a valosagot latja...
kokopelli
@teuton: ..Az a reklamáció a magyar "karzatnak" szól,és egy buksisimogatásért a főnöktől! Gondolja,hogy
a "germánok" értesülnek az ő szellemi "melléktermékérő"! Már a berlini nagykövet,a Balog szerzetes et.,és a
Mádoki is lejáratta magát a németek előtt! (ha ugyan nézték a őket)
teuton
@kokopelli: Györköst korabban többször is meghivtak a köztevebe (ARD, ZDF) amikor a menekültvalsagot taglaltak, a többi adot nem erdekelte a szemelye/velemenye. De ott mindig lejaratta magat, mert csak a kormany-propagandat mantrazta es nem tudott ervelni.
kokopelli
@teuton: Mi mást tehetne a szerencsétlen? Nem tudja,hogy hány ezer honfitársa nézi odakint az ilyen
fazonokat,mint ő!Nem emlékszenek arra,hogy hányan égtek már a kerekasztaloknál,akár még többen is,
mint akiket én említettem!Az ilyen rossz dumával akarja védeni a mundér becsületét"? ..kissé naiv a "csávó"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.