Hosszan tartó, súlyos betegség után pénteken elhunyt Kara Tünde, a Békéscsabai Jókai Színház egykori színművésze. A Jászai-díjas színésznő 45 éves volt.

Elképesztő fiatalon halt meg a ragyogó színésznő

Kara Tünde 2015-ben egy próbán lett rosszul, leállt a szíve, újra kellett éleszteni. Az újraélesztés sikerült ugyan, ám kómába esett. Ebből két hét után ébredt fel, de az állapotában – bár az intenzív osztályt egy hónap után elhagyhatta – jelentős javulás nem következett be.

Gyógyulását 2016 elején jótékonysági esttel is igyekezett támogatni a színház, de az állapota az elmúlt években változatlan volt. A behir.hu cikk szerint a színésznő szeptember 6-án, kórházban hunyt el.

Kara Tünde munkáját számos kitüntetéssel ismerték el: 2005‑ben és 2007‑ben A Megye színművésze‑díjat, 2009‑ben és 2015‑ben Gálfy Gyűrű‑díjat, 2009-ben Vándorfesztivál‑díjat és a Legígéretesebb tehetség‑díjat, 2015‑ben Az Évad Színésznője‑díjat, míg 2013‑ban Jászai Mari‑díjat kapott.

Forrás: 24.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
R.I.P. Szarbanitiszben hunyt el szegény (ahogy nagyon sok zseniális művészünk az ország kurrens politikai poklába pusztult bele)... az országban a helyzet 10 éve elviselhetetlen, aljas, felháborító, élhetetlen, fullasztó náci pokol... de hát ez a konzervativizmus... mivel itt mindig is ez volt ezer éve, hát most is legyen ez, maradjon minden, hiszen csak elvoltunk valahogy... gondolják és mondják az agyhalott patkányférgek... a szofisztikált intellektus ezt meg nem bírja és a legtöbben elszöknek vagy jó messzire, vagy akár a másvilágra csak ebből a (most éppen szarbáni) pokolból el...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok