Nem aggódik az önkormányzati választás miatt Orbán, Kötcsén alig ejtett szót erről. Arról viszont beszélt, hogy mit tervez határon túl, illetve hogy az azonos nemű párok életét érintő változtatást tervez. Mit történt zárt ajtók mögött?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kapkod fűhöz, fához, de igazán azt se tudja mit tegyen, egyrészt mert a nyakán a hurok az Unióban, a pénzcsapok is keveset csordogálnak, a gazdaság az autó összeszerelő üzemektől függ, a mezőgazdaság mára már nincs is, minden élelmiszer jószerével importból jön, hát igazán közeli a teljes káosz !!!
Gauntlet
Nem aggódik, mert tudja hogy az önkormányzatban élők úgysem hisznek a szemüknek, csak a sok Patyomkin beruházásnak, az agymosásnak hogy jobban élnek, több a támogatás. :( Meg a migráns a hibás, meg a Feri, meg hogy 2010 előtt így meg úgy! Meg a szocik hazaárulók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.