Idén 350 igazgatót neveztek ki, de most is több eset alaposan felborzolta a kedélyeket. Jövőre már nem kellenek ehhez tanári vélemények, és csak a pályázat szövege lesz nyilvános.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Mint a régi, "szép" időkben - akivel a kerületi pártbizottság egyetértett, az lett a kinevezett. Képességek, adottságok, szakmai elfogadottság nem kellettek, csak a párthűség.
Negyven éves koromig ilyen "csodás" világban éltem, és most megint... Szinte újra fiatalnak érzem magam...
Komolyra fordítva a szót: csak az mentett meg akkor IS az elhülyüléstől, meg hogy a rendszer beszippantson, esetleg hogy III/III-as ügynök, vagy egyéb gané legyek, hogy stabil, erkölcsös, széles látókörű szülők fogták a kezem, nem volt szükség templombajárásra és a lakás bejárati ajtaján belül szép és jó volt élni, még, ha néha untam is a paprikáskrumplit meg a zsírosdeszkát. Ez ma sincs másképp, nem árultam el az örökségem (a tisztességem), sikeresen adtam tovább...o:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.