2019. szeptember 9., hétfő 07:12 A Magyarok Európában Egyesület közleménye Budapest, 2019. szeptember 9., hétfő (OS) – Magyarországi életvédő szervezetek üdvözlik a kormány által megrendezett III. Demográfiai Csúcsot. Magyarországi életvédő szervezetek üdvözlik a kormány által megrendezett III. Demográfiai Csúcsot. A magyar mellett a sok külföldi kormánytag és vezető tisztségviselő / 5 kontinens 20 országából/ jelenléte azt mutatja, hogy szerte a világon komolyan kezdik venni, a nyugati civilizációban már végbement drámai népességfogyást .

Forrás: os.mti.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
most nem hímeznek, hanem köszönetet osztanak, Lacának külön is! =))
staro2
Email:

Rogán Antal Miniszter Úrnak!
A megbeszélt nyilatkozatot az OS-on keresztül kiadtuk.A továbbiakban szabadon idézhető,és tetszőleges célra felhasználható.
A megbeszélt összeget a szokásos számlaszámra kérem utalni.
Alázatos tisztelettel:
Magyarok Európában Egyesület
Jozefina
Magyarok Európában Egyesület??? Milyen gittegylet ez??? Egy seggnyaló fideszes társulat, semmi közük az európai magyarokhoz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.