Megjelent az uniós értesítőben a közbeszerzés eredménye.

(Forrás: Index)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ennyi pénzből még a zsászló rúd is be lesz aranyozva HATVANPUSZTÁN !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
Ugyan már , Bözsi néni is átlát a szitán , nem kell a hülyítés ...
Aki Én
Ez kivétel nélkül minden esetben így működik. Csak a Verőce meg Shikari féle betegeknek nem áll össze a kép.
IQ 30 alatt minden rendben...
Eladott Ország
Komolyan azt gondolja valaki, hogy Zánkán majd működő tábor lesz? Rászorult gyerekeknek? Ne! Még csak az egyháznak sem fogják átjátszani a területet vagy csak névleg (ahogy a Mészáros Orbán birodalom működik), kiszemelte azt már magának valaki (na ki?), nem véletlenül öntik bele a közpénzt! A megszűnő alapítványok vagyonát fel kell ajánlani egy másik alapítványnak. Fogadjunk, hogy néhány év múlva hipp-hopp a semmiből előkerül egy alapítvány, érdekes hátterű alapítókkal és az Erzsébet Alapítvány rájuk ruházza a zánkai vagyont! Nem hiszem, hogy erre sokat kell várni!
Az iskola a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum Oktatási és Üdültetési Közhasznú Társaság alapításában és a Új Nemzedék Központ Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság fenntartásában 2015-ben megszűnt. Az alapítói és fenntartói jogok átkerültek az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz. Az Erzsébet táborokról azt lehet tudni, hogy létezik egy Erzsébet Gyermek- és Ifjúsági Táborok Szolgáltató KFT, melyet 2016 április elsején jegyeztek be. A KFT tulajdonosa a 2013-as bejegyzésű Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány. A bejegyzés évében az alapítvány olyan nevekkel büszkélkedhetett a kuratóriumában, mint Deutsch-Für Ágnes Sarolta, Deutsch Tamás valamelyik volt felesége vagy Sunyovszky Szilvia, Fekete György volt MMA elnök felesége. De megfordult a kuratóriumban több fideszes képviselő is, ami nem akkora csoda, hiszen az alapítvány a Szeged-Csanádi Egyházmegyéhez tartozik. Hogy ez miből derül ki? Mutatom: https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
papa.49
Ennyi pénzből még a zsászló rúd is be lesz aranyozva HATVANPUSZTÁN !!!
görbetükör
Ne sóherkedjenek, legyen 17 milliárd euró!
CsipkeRózsa
Utólag pedig kiderül, hogy megvan az 20 milliárd is.
Eladott Ország
@kereső: Egyébként a Lenin Kohászati Műveknek ( LKM Diósgyőr-vasgyár) vállalati üdülője volt Fonyód ligeten, több száz méter hosszon közvetlenül a tóparton. Itt anno több száz gyerek tudott egyszerre üdülni és volt családos üdülő részleg is. Ezt annak idején elprivatizálták. Ezt az ingatlan is lenyúlják a fidesz haverok, soha nem lesz már (rászoruló) gyermekeknek üdülő, legfeljebb az arra érdemesebb NER tagoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok