Dobrev Klára nem kevesebbet garantál, mint azt, hogy a gondosan felépített Orbán-féle pénzelosztási rendszert kijátszva az ellenzéki önkormányzatok közvetlenül az Európai Uniónál tudnak majd pályázni fejlesztési pénzre.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nagyon helyes, el kell lehetetleníteni a fideszt, másképp nem szabadulunk meg tőlük. Ők ugyanezt csinálják, csak sokkal pofátlanabbul.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Eriksson: azt tudod, hogy ez ma hogyan működik?
szaboria1
@Eriksson: Dobrev az EU parlament alelnöke neki nem ez lesz a feladata arra ott meg lesznek azok akik most az Orbán kormánynak utalták a pénzt. A pályázatot az eu. fogja elbírálni és nem a mostani zsebre dolgozó kormány.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Elképzelhető. De mi a különbség akkor?
CsipkeRózsa
@Eriksson: A kormány nem tudja lenyúlni a pénzek nagy részét, mint a mostani rendszerben.
Eriksson
@szaboria1: Naná. Eddig egyféleképpen ellenőriztek, most Dobrev hatására másképpen fognak.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Van egy eu-s költségvetés, amit egy-egy tagállamra szánnak. Azon belül pályázni kell minden elköltendő euróra. Gondolom ezek után, majd minden Piripócs meg Nekeresdfalva külön-külön megpályázza a polg.mesteri hivatalának a kerítésére valót. Mert Dobrev elintézi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.