Megosztó a téma, ezzel indokolták, hogy nem lehet majd a temetőben futni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@reagens: A Nemzeti Örökség Intézete mióta felekezet?,mert hogy az ötlet tőlük származik. Ott is olyan ökörkörösök dönthettek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Málna: Háááááát, ez az! "Milyen empátia?"Ahol nincs, ott ne keresd.
Málna
@kereső: És a környéken élő, futni vágyó emberek iránt hol van az empátiátok? Álszentek vagytok ti, nem empatikusak.
kereső
@Málna: Nem Bpesten élek, tehát nem tudok segiteni- hogy ki merre menjen futni ott a "környéken". De lehet a háztömb körül, a játszótéren, vagy a közeli parkban IS! talán. Hétvégén meg ott a Városliget azon része ami nincs lezárva a nagyközönség előle (még), ott a Népliget, ott vannak a Budai-hegyek túrista útvonalai. Én empatikus vagyok a futókkal- és lehetséges, hogy más lenne a hozzállásom a temetőben való futáshoz IS!, ha nem látnám a mentalitásbeli különbségeket a "haldokló nyugati civilizációhoz" tartozó- annak értékeit tiszteletben tartó emberek -és a mi lassan balkánt megcsúfoló embertársaink között. Főleg igaz ez az az új gazdagokra- akikre valamikor azt mondtuk " keksz jeszty, kultúra nyet". Álszentekről meg akkor beszélünk, ha valakik csak ugatják a kereszténységet, a hitet, az erkölcsöt,...- de minden cselekedetük ennek ellent mond.
Málna
@kereső: Persze, futni bárhol lehet. De ha még nem próbáltad, hogy mi a különbség a futópálya és a beton között, az utca és egy csendes, ligetes hely között, akkor hiába magyaráznám, azt érezni kell.
Málna
@kereső: Én szerencsés vagyok, érzem. Ti pedig hagyjátok másoknak is, hogy érezzék, élvezzék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.