Megosztó a téma, ezzel indokolták, hogy nem lehet majd a temetőben futni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@reagens: A Nemzeti Örökség Intézete mióta felekezet?,mert hogy az ötlet tőlük származik. Ott is olyan ökörkörösök dönthettek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
reagens
Miért? Lecsapott az ötletre egy másik felekezet? :-)
csak úgy....
@reagens: te ezt ,mint vallási vagy politikai szakértö kérded? oszt ki keresztelt téged ? a falurendör vagy a rabbi? te okosnak tartod ha a hantod körül rohangálnak? szerintem büzlik a libbsiktöl az ötlet...,persze ha ott döglök már évek óta és valakik futkároznak körülöttem..., nagyon buta vagy,tibi!
CsipkeRózsa
@reagens: A másik felekezet nem ott temeti el halottait, és ilyen buta ötlet nem jutna eszébe.
kereső
@reagens: A Nemzeti Örökség Intézete mióta felekezet?,mert hogy az ötlet tőlük származik. Ott is olyan ökörkörösök dönthettek.
Nessy
Talán a Városligetben nem betontömböket kellene építeni és a fákat kivágni, hanem ott lehetett volna futókör!
Azért a holtakat talán hagyjuk nyugodni!
kereső
@Málna: Az. Kegyeletsértően jó ötlet.
Málna
@kereső: Ugyan már...Csak futni mentek volna, nem sírt rongálni. Senkinek semmi baja nem lett volna belőle.
kereső
@Málna: ugyan má", majd mond ezt akkor is, amikor a Te szeretteid sirja körül futnak, az edzeni vágyók.Empátia , beleérző képesség nulla?Ne is válaszolj. Már bemutattad a múltkor.
reagens
@kereső: Elolvastad amit írtam vagy csak a miértig jutottál? Másképp nem kérdeznél ilyet.
reagens
@CsipkeRózsa: Gondoltam hátha egy élelmes lecsapott erre az ötletre.
kereső
@reagens: elolvastam.Felekezetről irtál- én meg nem tudtam, hogy ez a ökörkörös intézet mára már" felekezet" lett. Ezért kérdeztem.
reagens
@kereső: Megvilágítom akkor neked. Azt kérdeztem hogy esetlegesen más felekezet csapott le rá? Az ötlet gazdáról nem kérdeztem. :-)))))
reagens
@kereső: Nekem úgy tűnik hogy az értő olvasással gondjaid vannak. Pedig épp tulipánt idomítottam máshol. :-)
papa.49
Nem tudom ki volt ez az IDIÓTA, de kívánom neki, mikor a legkedvesebb hozzátartozóját temetik ott futkározzanak körülötte a futók, vagy ha kimegy a sírhoz a temető csendjében hallgassa a futók zihálását napestig !!! Ahová egyébként az emlékezés okán megy ki az ember !!!
Egyébként a VÁROSLIGET, meg a NÉPLIGET pont ezt a célt is szolgálta, de ugye azt beépítették a nagyeszű fütyiszek !!!
csak úgy....
@Málna: "Kár, mert jó ötlet volt." ;) az ott nyugvókat,hempergöket kérdezted,hogy ök eselleg?
különben engem nem zavarna ha ott rothadnák és te rohangálnál körülöttem, kis életet vinni a temetöbe hazafias kötelesség! :)
advocat
És mi akarunk atlétikai világbajnokságot rendezni? A futókört már a (Nép)stadionból is kihagyták. Persze egy új stadion kb. 5000 nézővel a rendezvény alatt, utána 10-20 családtag, már nagy üzlet. Az építőnek.
csak úgy....
@reagens: anyád béke lovagkeresztetet érdemel a türelmes térdszalag fokozattal! ...,hogy nem csapott a falnak csecsemö korodban.
Málna
@kereső: Milyen empátia? Tőlem nyugodtan futhatnak a szeretteim sírja körül, senkinek semmi baja nem lesz ettől. Mindent úgy túllihegtek, soha semmi nem jó, ugye?
kereső
@Málna: Háááááát, ez az! "Milyen empátia?"Ahol nincs, ott ne keresd.
Málna
@kereső: És a környéken élő, futni vágyó emberek iránt hol van az empátiátok? Álszentek vagytok ti, nem empatikusak.
kereső
@Málna: Nem Bpesten élek, tehát nem tudok segiteni- hogy ki merre menjen futni ott a "környéken". De lehet a háztömb körül, a játszótéren, vagy a közeli parkban IS! talán. Hétvégén meg ott a Városliget azon része ami nincs lezárva a nagyközönség előle (még), ott a Népliget, ott vannak a Budai-hegyek túrista útvonalai. Én empatikus vagyok a futókkal- és lehetséges, hogy más lenne a hozzállásom a temetőben való futáshoz IS!, ha nem látnám a mentalitásbeli különbségeket a "haldokló nyugati civilizációhoz" tartozó- annak értékeit tiszteletben tartó emberek -és a mi lassan balkánt megcsúfoló embertársaink között. Főleg igaz ez az az új gazdagokra- akikre valamikor azt mondtuk " keksz jeszty, kultúra nyet". Álszentekről meg akkor beszélünk, ha valakik csak ugatják a kereszténységet, a hitet, az erkölcsöt,...- de minden cselekedetük ennek ellent mond.
Málna
@kereső: Persze, futni bárhol lehet. De ha még nem próbáltad, hogy mi a különbség a futópálya és a beton között, az utca és egy csendes, ligetes hely között, akkor hiába magyaráznám, azt érezni kell.
Málna
@kereső: Én szerencsés vagyok, érzem. Ti pedig hagyjátok másoknak is, hogy érezzék, élvezzék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.