Gyurcsányné szereti felhívni magára a figyelmet, nem csodálkozhatunk semmilyen demagóg szólamon, vagy gyalázkodáson sem, mely a szájából elhangzik. Dobrev tegnap az ATV műsorában villant meg, ahol magabiztosan állította Fekete-Győr András véleményével szemben, hogy az ellenzék több polgármestert adhat majd Budapesten, mint a kormánypártok. Ezen kívül beleszállt Trócsányi Lászlóba is, de ezzel még nem ért véget az esti show, hiszen Gyurcsányné a dagályos, hetvenes éveket idéző semmitmondó szónoklata közepette kinyögte a varázszót, amire Magyarországnak és Európának szüksége van: gyerekminimum. Az önkínzók számára az idézett rész a videón 7 perc 20 másodpercnél nézhető meg a nemzetellenes tervek főszakácsainak új bombasztikus ötlete.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Pegero: ...apropó, találtál magadnak férfi partnert? Emlékszem, mikor itt leplezetlenül tetted fel a kérdést, hogy hol talász férfit magadnak.
Mindenkinek jobb lenne, ha rendben lenne a magánéleted, mert kihat minden megnyilvánulásodra a mellőzöttséged.
nezelodo
@Pegero: em.wattpad.com/e46b8633366827d7126e57... Hát sejtjük, hogy erre szeretne haladni illiberália ura, de azt hiszem a német asszonyka most meghúzta a féket, (megcsavarta a zsebhokis játékszert). @durbincs: te meg miért szipogsz, és hunyorogsz, eggyel több csíkot szívtál fel Ibizán a kelleténél? Ejnye, visszahordod nekik a fizetésed a kokó vásárláskor?
Macskaszem
Gyökérkék, kezdetben vala a létminimum. Mivel különböző életkorúak vagyunk, van nyugdíjas, csecsemő, felnőtt, és gyerekminimum, még ha a gazdátok betiltotta is a létminimum számítást. A gyereklétszám megszabása a gecihorda agymenése, nem a Dobrevé.
nezelodo
@Pegero: Látod, nem vagyok fizetett troll, nincs gyakorlatom benne, csak a tiédet másoltam...Űdvözöl a Sztyopa (Orbán).
nezelodo
@Pegero: Nem vagytok ám olyan fontosak nekem, hogy bajlódjak veletek, elmúltok mint a nátha. Néz körül a fideszes szájhős haverjaid között, akik a Kádár rendszer nagyhangú dicsőítői és keresztény üldözői voltatok, pl. a Bayerrel együtt egy csapásra leszoktatok róla, és néhány évnyi liberalizmus után a kereszténység védelmezői vagytok, élen Orbánnal, (hahaha), kurvára, hiteles horda!
nezelodo
@Pegero: Én meg az erőlködéseden, de kifelejtetted a sorból az egyik röhögő családi politikai barátját, a véreskezű népbírósággal halálos ítéletért reklamáló 57-es belügyér vigyorát, meg a levelet aláírók névsorát. Na ha ezt látja a publikum, felteszi a kérdést, honnan volt a felvételi nélküli egyetemi felvétele, és csak annyit mond, ejha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.