Négy év adminisztrációját kell helyreállítani, de a válság alatt az igazgató zarándokútra ment.

(Forrás: 168 óra)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Csak én nem emlékszem, vagy a szoci érában tényleg nem voltak ilyen gyanús szerver, szoftver rendellenességek, hackertámadások, hosszú bájtok éjszakái meg hasonló simlisségek, amik mostanában egyre gyakoribbak? Pálffy Ilona már meg is előlegezte az okt. 13-i gebaszt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@papa.49: Az a dühítő, hogy naponta derül ki: a Fidesz minden fontos, vagy abszolút nem fontos viszont jól fizető helyekre olyan embereket válogat be és töm tele pénzzel a nagy semmiért, akik ugyan tök hülyék mindenhez, viszont ügyesen nyomják a fideszes dumákat - és semminek nincs következménye. Elúszott egy rakás pénz? Kit érdekel, a hülye barom nép majd megfizeti. Tényleg nem értem, a sok troll, aki itt is folyamatosan védi és magasztalja a fideszes állatokat, ezt nem látja, nem fogja föl?
papa.49
@nemkati: Azok ugyanúgy semmihez NEM ÉRTENEK, csak azért tartják őket, hogy legyen aki szétbarmolja a topikot !!!
CsipkeRózsa
Erről a letelepedési kötvény témáról kiderült már valami?:

Több mint félmilliárdot loptak el egy letelepedési kötvényeket forgalmazó cégtől

https://alfahir.hu/2017/06/27/arton_capital_r...
papa.49
@CsipkeRózsa: Á, hiszi a piszi, felmarkolták a suskát, aztán ,,tolvajt,, kiáltottak ennyi !!!
nemkati
@CsipkeRózsa: "a programban összesen 17 009 darab kötvénycsomagot értékesítettek 1 milliárd 293 millió euró össznévértékben." (pillanatnyilag 330 ft-os árfolyamon). Ez a kötvény egy kölcsön Magyarországnak, amit a kötvény birtokosa középtávon komoly kamattal együtt kap vissza az államtól.

Ezek után szerintem kétséges, hogy visszakapja-e.

Ha egyszer ez a rablóbanda le lesz váltva, az új kormány első intézkedései között kell legyen az alaptörvény törvénytelenségének és érvénytelenségének kimondása, az alaptörvény eltörlése, és új alkotmány elfogadása össznépi konszenzus alapján. Ebben benne kell legyen, hogy minden állami alkalmazott, aki rossz döntésével hozzánemértésből vagy nyereségvágyból nagy értéken megkárosítja az államot, az hazaárulást követ el, azért teljes vagyonával felel, vagy életfogytig tartó börtönbüntetést kap, és ez visszamenőleg 20 évre hatályos (nem tudom jól megfogalmazni, majd egy alkotmányjogász tegye meg) !
kereső
@CsipkeRózsa: Csak csönd, és hullaszag. Szerintem már nem is nyomoznak- nem forszirozzák az ügyet. Valakiknek az az érdeke, hogy ne legyen meg a tettes.Amúgy meg el tudod azt képzelni, hogy ennyi kp.-t tartanak csak úgy egy irodában, páncél nélkül? A pc.-t kellett onnan eltüntetni, aztán ráfogták a pénzre, hogy azé.'rt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.