Négy év adminisztrációját kell helyreállítani, de a válság alatt az igazgató zarándokútra ment.

(Forrás: 168 óra)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Csak én nem emlékszem, vagy a szoci érában tényleg nem voltak ilyen gyanús szerver, szoftver rendellenességek, hackertámadások, hosszú bájtok éjszakái meg hasonló simlisségek, amik mostanában egyre gyakoribbak? Pálffy Ilona már meg is előlegezte az okt. 13-i gebaszt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
biztos, hogy ezek a derék koreaiak nem szivességet tettek? =))
nemkati
Itt valamit nagyon el akartak tüntetni, méghozzá úgy, hogy ennek a Kiss Antalnak nehogy valami baja essen. Márpedig, ha az adatokat ugyanott tárolták, ahol a biztonsági mentéseket, már ezért irdatlan büntetés járna az egész bandának. Na, ezt nem fogjuk meglátni. Ilyenkor szoktak a haverok felfelé bukni.
kereső
"Bár a Magyar Fejlesztési Központ nem tartozik a legismertebb állami csúcsszervek közé, feladata sajátossága miatt fontos szerepet tölt be az európai uniós támogatások lehívásában. Az EU ugyanis nem csak célzott támogatásokat nyújt az egyes tagállamoknak – amelyekről a legtöbbször akkor hallhat az olvasó, ha kormányközeli üzletemberek cégeinél kötnek ki milliárdok –, hanem egy központi keretből, az Európai Strukturális és Beruházási Alapok terhére az EU minden tagállama számára nyílt pályázatokat ír ki. "
Kim tett egy szivességet orbánnak?
kereső
https://168ora.hu/itthon/reagalt-a-kulugymini...

Valami nnagyon bűzlik- orbán rendszerében! OLAF vizsgálódás indult?
Nessy
Vagy ennyire pancserek voltak a mentéssel kapcsolatban, vagy csak a hír fele igaz! Mindenesetre most aztán majd lehet mesélni, mert "elvesztek az adatok". Verba volant, scripta manent! Itt az írás száll el, és csak a szó maradt!
Macskaszem
Csak én nem emlékszem, vagy a szoci érában tényleg nem voltak ilyen gyanús szerver, szoftver rendellenességek, hackertámadások, hosszú bájtok éjszakái meg hasonló simlisségek, amik mostanában egyre gyakoribbak? Pálffy Ilona már meg is előlegezte az okt. 13-i gebaszt.
whitout
Hülye Amerika, le kell rohannod ezeket.
Trump, rohand le észak-kiofeát.

Félsz, bátor Trump?
Pinfogdosú kis geci !!!
whitout
hejesatásoi hiba vúbagy nem.

róTe azt hiszed, hogy húlye vagxok, poedig te vagy a hülye.
Akarsz beszélni róla?
whitout
Én ismerem a világ legszebb nőjét - és ő is ismer engem.
igazából szánalmas vagy.
Így jártál, kis köcsög...
nemkati
@whitout: 14:43-ra
Ha azt akarod, hogy azok, akik olvasnak, komolyan vegyék amit írsz, akkor ne összevissza püföld a billentyűket, különben talán meg is tudnánk érteni.

A whitout meg egyébként mit jelent? Mert nem magyar szó. Hasonlít egy angol szóra, de csak távolról.
Hallgass József Attilára, ő megmondta, hogy érdemes dolgozni.
papa.49
Ha így igaz ahogy leírták a túrázó volt a megrendelő, és semmi köze nem volt senkihez külföldről, egyszerűen az terhelő adatokat kellett eltüntetni!!!
Az meg hogy egy helyen tárolják a ,,biztonsági mentéssel,, igazán érdekes kb. a harmadik órán megtanulják az informatikusok ennek a mikéntjét !!!
Csak nem a hordóhas állapította meg a szervezeti szabályzatot, mert másként ez nem KÉPZELHETŐ EL !!!
nemkati
@papa.49: Az a dühítő, hogy naponta derül ki: a Fidesz minden fontos, vagy abszolút nem fontos viszont jól fizető helyekre olyan embereket válogat be és töm tele pénzzel a nagy semmiért, akik ugyan tök hülyék mindenhez, viszont ügyesen nyomják a fideszes dumákat - és semminek nincs következménye. Elúszott egy rakás pénz? Kit érdekel, a hülye barom nép majd megfizeti. Tényleg nem értem, a sok troll, aki itt is folyamatosan védi és magasztalja a fideszes állatokat, ezt nem látja, nem fogja föl?
papa.49
@nemkati: Azok ugyanúgy semmihez NEM ÉRTENEK, csak azért tartják őket, hogy legyen aki szétbarmolja a topikot !!!
CsipkeRózsa
Erről a letelepedési kötvény témáról kiderült már valami?:

Több mint félmilliárdot loptak el egy letelepedési kötvényeket forgalmazó cégtől

https://alfahir.hu/2017/06/27/arton_capital_r...
papa.49
@CsipkeRózsa: Á, hiszi a piszi, felmarkolták a suskát, aztán ,,tolvajt,, kiáltottak ennyi !!!
nemkati
@CsipkeRózsa: "a programban összesen 17 009 darab kötvénycsomagot értékesítettek 1 milliárd 293 millió euró össznévértékben." (pillanatnyilag 330 ft-os árfolyamon). Ez a kötvény egy kölcsön Magyarországnak, amit a kötvény birtokosa középtávon komoly kamattal együtt kap vissza az államtól.

Ezek után szerintem kétséges, hogy visszakapja-e.

Ha egyszer ez a rablóbanda le lesz váltva, az új kormány első intézkedései között kell legyen az alaptörvény törvénytelenségének és érvénytelenségének kimondása, az alaptörvény eltörlése, és új alkotmány elfogadása össznépi konszenzus alapján. Ebben benne kell legyen, hogy minden állami alkalmazott, aki rossz döntésével hozzánemértésből vagy nyereségvágyból nagy értéken megkárosítja az államot, az hazaárulást követ el, azért teljes vagyonával felel, vagy életfogytig tartó börtönbüntetést kap, és ez visszamenőleg 20 évre hatályos (nem tudom jól megfogalmazni, majd egy alkotmányjogász tegye meg) !
kereső
@CsipkeRózsa: Csak csönd, és hullaszag. Szerintem már nem is nyomoznak- nem forszirozzák az ügyet. Valakiknek az az érdeke, hogy ne legyen meg a tettes.Amúgy meg el tudod azt képzelni, hogy ennyi kp.-t tartanak csak úgy egy irodában, páncél nélkül? A pc.-t kellett onnan eltüntetni, aztán ráfogták a pénzre, hogy azé.'rt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok