Ha a forint ember lenne, mentőt hívnának rá.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Jooóóó van a zúgy.. Taps-ovésön... Majd a " reagens " nevű fitymasz-proletár elmagyarázza,,hogy ez miért is olyan qrva jó a Zországnak.
Gauntlet
@Clavigo: lehet mán a papot hívják utolsó kenettel. Szégyen hogy Európa leggyengébb pénze a miénk!! :(((
nemfideszes
"A forinttal nincsen nagyobb baj, a forinttal akkor lesz baj, hogy ha nem tudjuk a bizalmi válságot megoldani. A miniszterelnök-csere a megoldása a forintválságnak" orbán 2008, október. (1 euró= 274Ft)

és még ugyanakkor :
"...nyilván senki sem kívánja Magyarországon, "hogy a pénzügyi válság eredményeképpen Magyarország orosz kézre jusson", ezért még azelőtt meg kell oldani Magyarország bizalmi válságát, mielőtt a helyzet odáig súlyosbodna, hogy az oroszokon kívül másra nem lehet számítani."
Aki Én
A dübörgő, erős gazdaságok, és a felelős és szakértő kormányzás jellemzője ez a páratlan jelenség. Még valami, amiben az orbán-kormány egyedülálló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.